newbeta.ant1news.gr Καραμανδάνειο: Βρέφος 7 μηνών νοσηλεύεται με κάταγμα μηρού - Εξετάζεται το ενδεχόμενο κακοποίησης | Κοινωνία | ANT1News

Κοινωνία

21 Ιουνίου 2026 16:24

Καραμανδάνειο: Βρέφος 7 μηνών νοσηλεύεται με κάταγμα μηρού - Εξετάζεται το ενδεχόμενο κακοποίησης

Η υπόθεση βρίσκεται υπό διερεύνηση, με τις αρχές να εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα.

Καραμανδάνειο: Βρέφος 7 μηνών νοσηλεύεται με κάταγμα μηρού - Εξετάζεται το ενδεχόμενο κακοποίησης
-

Άκουσε το άρθρο

 
 

Έρευνα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες τραυματίστηκε ένα βρέφος επτά μηνών βρίσκεται σε εξέλιξη, μετά την εισαγωγή του στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων με κάταγμα μηριαίου οστού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το κοριτσάκι μεταφέρθηκε χθες στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν το σοβαρό τραύμα. Όπως προβλέπεται σε αντίστοιχες περιπτώσεις, όταν βρέφος ηλικίας κάτω του ενός έτους παρουσιάζει κάταγμα μηρού, οι υγειονομικές αρχές εξετάζουν με ιδιαίτερη προσοχή το ενδεχόμενο κακοποίησης, μέχρι να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του τραυματισμού.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η μητέρα του παιδιού ανέφερε ότι το βρέφος τραυματίστηκε έπειτα από πτώση από το κρεβάτι.

Το περιστατικό γνωστοποιήθηκε άμεσα στις αρμόδιες αρχές και ενημερώθηκε η Αστυνομία, ενώ αναμένεται να πραγματοποιηθεί ιατροδικαστική εξέταση προκειμένου να διερευνηθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες προκλήθηκε ο τραυματισμός.

Η υπόθεση βρίσκεται υπό διερεύνηση, με τις αρχές να εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα.

Ειδήσεις σήμερα: 

Κρήτη - 43χρονος για τη δολοφονία της Σταυρούλας: Τσακωθήκαμε και την σκότωσα

Ο Ομπράντοβιτς επέστρεψε στον Παναθηναϊκό

Παλαιό Φάληρο: Διαρρήκτες "πιάστηκαν" στο μπαλκόνι

12345 ... 8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)