Τεχνολογία
Οι 4 ειδήσεις (βίντεο)
Μείνετε ενημερωμένοι για τις ειδήσεις που έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον χρηστών των social media σήμερα.
Άκουσε το άρθρο
Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στο κέντρο της Αθήνας, καθώς το μεσημέρι αποχώρησαν, από το Σύνταγμα, οι αγρότες με τα τρακτέρ τους. Προειδοποιούν, όμως, ότι ο αγώνας τους συνεχίζεται, αφού αντιμετωπίζουν προβλήματα επιβίωσης. Απαιτούν από την κυβέρνηση να λάβει επιπλέον μέτρα, για τη στήριξή τους, αλλά και να νομοθετήσει όσα τους υποσχέθηκε.
Περισσότεροι από 4 τόνοι ληγμένου κρέατος κατασχέθηκαν από ελεγκτικά κλιμάκια της Περιφέρειας Αττικής, στο πλαίσιο σαρωτικών ελέγχων που διενεργήθηκαν ανήμερα την Τσικνοπέμπτη. Άμεσα κινήθηκαν διοικητικές διαδικασίες, για την ασφαλή διαχείριση και καταστροφή της ποσότητας. Ο Περιφερειάρχης Αττικής, τόνισε πως η δημόσια υγεία δεν αποτελεί αντικείμενο διαπραγμάτευσης και όποιος αγνοεί τη νομοθεσία θα βρίσκεται άμεσα αντιμέτωπος με τις προβλεπόμενες, από τον νόμο, συνέπειες.
Στο μικροσκόπιο της Δικαιοσύνης βρίσκεται ο 70χρονος υδραυλικός, που ανέλαβε την εγκατάσταση των σωληνώσεων, στο εργοστάσιο "Βιολάντα", στα Τρίκαλα, από τις οποίες προήλθε η διαρροή προπανίου, που οδήγησε στη φονική έκρηξη. Σοκαριστικά είναι τα όσα κατέθεσε, υποστηρίζοντας ότι δεχόταν πιέσεις από τον ιδιοκτήτη, για να παραβιάσει τις τεχνικές προδιαγραφές.
Σοκ έχει προκαλέσει, στην τοπική κοινωνία της Αρτέμιδας, το τροχαίο, με θύμα έναν 15χρονο, σε όχημα. Το δυστύχημα συνέβη, το απόγευμα της Παρασκευής, στην οδό Δημοκρατίας, όταν το αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν 3 ανήλικοι, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, εξετράπη της πορείας του και με μεγάλη ταχύτητα, προσέκρουσε σε δέντρο. Αποτέλεσμα ήταν ένας από τους ανήλικους να χάσει τη ζωή του ενώ οι άλλοι 2 νοσηλεύονται τραυματισμένοι, εκτός κινδύνου.
Ακολουθήστε μας στα social media:
Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

