Κοινωνία
Αγρίνιο: Ολοκληρώθηκε η επιχείρηση διάσωσης ορειβάτη από δύσβατο σημείο
Οι Πυροσβέστες, αφού εντόπισαν τον τραυματισμένο άνδρα σε δύσβατο σημείο στην περιοχή Κούτουπα, με συντονισμένες ενέργειες και με τη χρήση ορειβατικού εξοπλισμού, τον μετέφεραν σε προσβάσιμο σημείο, από όπου τον παρέλαβε ελικόπτερο του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας & Διάσωσης (Ε.Κ.Σ.Ε.Δ.).

Άκουσε το άρθρο
Κατά τις μεσημεριανές ώρες σήμερα Κυριακή 5 Απριλίου 2026, ειδοποιήθηκε το Κέντρο Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος, για έρευνα και διάσωση άνδρα, από δύσβατο σημείο στην περιοχή Κούτουπα στον Άγιο Βλάσιο Αγρινίου.
Άμεσα κινητοποιήθηκαν 32 πυροσβέστες από τις Π.Υ. Αγρινίου και Μεσολογγίου, την 6η Ε.ΜΟ.Δ.Ε., Ορειβατικές Ομάδες Έρευνας και Διάσωσης (Ο.Ο.Ε.Δ.) της 6ης και 7ης Ε.Μ.Α.Κ. καθώς και Ομάδα Σ.μηΕ.Α. της ΠΕ.ΠΥ.Δ. Δυτικής Ελλάδας.
Επίσης, κινητοποιήθηκαν ελικόπτερα του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας & Διάσωσης (Ε.Κ.Σ.Ε.Δ.).
Οι Πυροσβέστες, αφού εντόπισαν τον τραυματισμένο άνδρα σε δύσβατο σημείο στην περιοχή Κούτουπα, με συντονισμένες ενέργειες και με τη χρήση ορειβατικού εξοπλισμού, τον μετέφεραν σε προσβάσιμο σημείο, από όπου τον παρέλαβε ελικόπτερο του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας & Διάσωσης (Ε.Κ.Σ.Ε.Δ.). Ο άνδρας μεταφέρθηκε στην Αεροπορική Βάση Αράξου όπου παρελήφθη και θα διακομισθεί από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο ΓΝ Πατρών Άγιος Ανδρέας.
Αποκλειστικό: Στον ANT1 ο κτηνοτρόφος που ζήτησε "ρουσφέτι" από την Κατερίνα Παπακώστα
Λιβανός για ΟΠΕΚΕΠΕ: Υπηρέτησα τη διαφάνεια και τη νομιμότητα
Πάτρα: Οδηγός παραβίασε πινακίδα "ΣΤΟΠ" και έπεσε πάνω σε ΙΧ με τετραμελή οικογένεια
Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

