Κόσμος
Προειδοποίηση Ερντογάν: Οι επόμενοι πόλεμοι θα γίνουν για το... νερό
Όπως είπε, η Τουρκία ανήκει στις χώρες που αντιμετωπίζουν υδατικό στρες.

Άκουσε το άρθρο
Καμπανάκι κινδύνου για το μέλλον χτυπά ο Ταγίπ Ερντογάν, προειδοποιώντας ότι οι πόλεμοι της επόμενης εποχής δεν θα έχουν ως αιτία το πετρέλαιο, αλλά το νερό.
Μιλώντας σε μαζική τελετή εγκαινίων έργων ύδρευσης, ο Τούρκος Πρόεδρος εμφανίστηκε ιδιαίτερα ανήσυχος για την πορεία των υδάτινων πόρων, τονίζοντας ότι ήδη στην περιοχή καταγράφονται τα πρώτα σημάδια εντάσεων που συνδέονται με το νερό.
Όπως είπε, η Τουρκία ανήκει στις χώρες που αντιμετωπίζουν υδατικό στρες και κάλεσε τους πολίτες να περιορίσουν τη σπατάλη και να χρησιμοποιούν το νερό με μεγαλύτερη προσοχή.
Το θέμα κυριαρχεί και στον τουρκικό Τύπο, με έντονους τίτλους. Η Χουριέτ γράφει «Στο μέλλον η μάχη θα είναι για το νερό», η Σαμπάχ «Οι πόλεμοι δεν θα γίνονται για το πετρέλαιο αλλά για το νερό», η Γενί Σαφάκ «Ο πιο στρατηγικός πόρος είναι το νερό» και η Ακσάμ «Ο αγώνας για το νερό αρχίζει».
Ανοιχτά τα καταστήματα την Κυριακή των Βαΐων
Τραμπ: Δεν ξέρω πως θα αντιδράσω αν πάθει κακό ο πιλότος του μαχητικού που αγνοείται
Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!


