Κοινωνία
Συλλήψεις στην Κομοτηνή για τη ληστεία στην Αλεξανδρούπολη
Οι δράστες κατάφεραν να βάλουν στο αυτοκίνητο το θύμα τους, το οδήγησαν σε άλλη περιοχή και το λήστεψαν.

Άκουσε το άρθρο
Στη σύλληψη τεσσάρων ατόμων το πρωί του Σαββάτου, στην Κομοτηνή, που διέπραξαν ληστεία σε βάρος ενός άντρα στην Αλεξανδρούπολη, προέβησαν οι αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης & Καταστολής Εγκληματικότητας του τοπικού Τμήματος Δίωξης & Εξιχνίασης Εγκλημάτων.
Οι δράστες, το βράδυ της Παρασκευή, επιβαίνοντες σε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, μετέβησαν στην οικία του παθόντα σε περιοχή της Αλεξανδρούπολης, όπου με απατηλό πρόσχημα τον έπεισαν να επιβιβαστεί στο όχημα. Ακολούθως μετέβησαν σε άλλη περιοχή της πόλης, όπου με την απειλή μαχαιριού αφαίρεσαν από την κατοχή του ένα κινητό τηλέφωνο και χρηματικό ποσό, ενώ στη συνέχεια αποβίβασαν το θύμα τους σε άλλο σημείο της πόλης και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.
Άμεσα οι αστυνομικοί διενήργησαν επιστάμενες αναζητήσεις και έρευνες σε συνεργασία με αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, με αποτέλεσμα τον εντοπισμό των δραστών στην Κομοτηνή και τη σύλληψή τους.
Το κινητό τηλέφωνο που κλάπηκε βρέθηκε στην κατοχή του ενός από τους συλληφθέντες, κατασχέθηκε και παραδόθηκε στο θύμα, ενώ την ίδια ώρα προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Αλεξανδρούπολης.
Μαρινέλλα: Πού και πότε θα γίνει η κηδεία της
Νίκος Κοεμτζής: Η παραγγελιά και το έγκλημα που συγκλόνισε την Ελλάδα
Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

