Αθλητικά
Diamond League – Ντόχα: Ανοιχτά όλα τα σενάρια για τον πρώτο αγώνα της σεζόν
Οι διοργανωτές δήλωσαν ότι η τελική απόφαση θα ληφθεί «το αργότερο ένα μήνα πριν από την προγραμματισμένη ημερομηνία».

Άκουσε το άρθρο
Ο εναρκτήριος αγώνας της σεζόν του Diamond League στη Ντόχα παραμένει προγραμματισμένος για τις 8 Μαΐου, αλλά οι διοργανωτές δήλωσαν την Παρασκευή ότι διατηρούν εφεδρικά σχέδια σε ετοιμότητα, εν μέσω της σύγκρουσης στη Μέση Ανατολή.
Πολλές αθλητικές εκδηλώσεις στην περιοχή έχουν αναβληθεί ή ακυρωθεί λόγω της συνεχιζόμενης σύγκρουσης, η οποία ξεκίνησε όταν οι Ηνωμένες Πολιτείες και το Ισραήλ εξαπέλυσαν επιθέσεις στο Ιράν πριν από σχεδόν ένα μήνα.
Η κατάσταση κλιμακώθηκε νωρίτερα αυτόν τον μήνα, όταν οι ιρανικές επιθέσεις προκάλεσαν εκτεταμένες ζημιές στο μεγαλύτερο εργοστάσιο φυσικού αερίου στον κόσμο, στο Κατάρ, μετά από ισραηλινές επιθέσεις στις εγκαταστάσεις φυσικού αερίου του Ιράν.
«Το Diamond League συνεχίζει να παρακολουθεί την κατάσταση στη Ντόχα, συνεργαζόμενο σε στενό συντονισμό με τους διοργανωτές της συνάντησης, την Ομοσπονδία Στίβου του Κατάρ, τις αρμόδιες αρχές στο Κατάρ και την Παγκόσμια Ομοσπονδία Στίβου», ανέφεραν σε ανακοίνωσή τους οι διοργανωτές.
«Η ασφάλεια των αθλητών και των θεατών είναι η κύρια ανησυχία μας και διερευνούμε επίσης εναλλακτικές επιλογές με όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη». Η διοργάνωση της Ντόχα αποτελεί την έναρξη του ημερολογίου του Diamond League για το 2026.
Οι διοργανωτές δήλωσαν ότι η τελική απόφαση θα ληφθεί «το αργότερο ένα μήνα πριν από την προγραμματισμένη ημερομηνία».
Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το Σαββατοκύριακο λόγω εργασιών
Παλλήνη: Συνελήφθη 55χρονος μετά από τροχαίο – Οδηγούσε μεθυσμένος με τα παιδιά του στο αυτοκίνητο
"Ελευθέριος Βενιζέλος" - ΑΑΔΕ: Κατασχέθηκαν 43 κιλά λαθραίων πούρων Αβάνας αξίας 440.000 ευρώ
Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

