Κοινωνία
Χαλκιδική: Θρίλερ με τα οστά που βρέθηκαν σε λίμνη ξενοδοχείου – Ανήκουν σε δύο διαφορετικά άτομα
Ανατροπή στην υπόθεση του ανθρώπινου κρανίου και των οστών που εντοπίστηκαν σε τεχνητή λίμνη στη Σιθωνία Χαλκιδικής

Άκουσε το άρθρο
Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση με τον εντοπισμό οστών σε τεχνητή λίμνη ξενοδοχείου στη Σιθωνία Χαλκιδικής, στις αρχές Μαρτίου. Από την ιατροδικαστική εξέταση προέκυψε πως τα οστά δεν ανήκουν σε ένα άτομο αλλά σε δύο.
Τα οστά βρέθηκαν κατά τη διάρκεια εργασιών, στις 3 Μαρτίου, στην τεχνητή λίμνη του μεγάλου ξενοδοχειακού συγκροτήματος στη Σιθωνία και αμέσως σήμανε συναγερμός στις Αρχές.
Αν και αρχικά είχε εκτιμηθεί πως ανήκουν σε ένα άτομο, η ιατροδικαστική εξέταση έφερε νέα δεδομένα. Τα οστά ανήκουν εν τέλει σε δύο άτομα διαφορετικής ηλικίας και φέρεται να βρίσκονταν στο σημείο αρκετό καιρό.
Τα οστά είχαν εντοπιστεί μέσα σε βαλίτσα κατά τη διάρκεια εργασιών αποψίλωσης.
Μέχρι και σήμερα το θύμα δεν έχει ταυτοποιηθεί, αν και εκτιμάται ότι πρόκειται για γυναίκα.
Ο Τραμπ εξετάζει την αποστολή 10.000 επιπλέον μελών των χερσαίων δυνάμεων στη Μέση Ανατολή
Τι καιρό θα κάνει την Παρασκευή
Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

