newbeta.ant1news.gr Ουκρανία: Τρεις νεκροί από πλήγματα της Ρωσίας | Κόσμος | ANT1News

Κόσμος

20 Μαρτίου 2026 08:13

Ουκρανία: Τρεις νεκροί από πλήγματα της Ρωσίας

Οι διαπραγματεύσεις της Μόσχας και του Κιέβου, υπό την αιγίδα της Ουάσιγκτον, έχουν ανασταλεί εξαιτίας του πολέμου στη Μέση Ανατολή.

Ουκρανία: Τρεις νεκροί από πλήγματα της Ρωσίας
-

Άκουσε το άρθρο

 
 

(Εικόνα αρχείου)

Πλήγματα των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων στην περιφέρεια Ζαπορίζια, στο νότιο τμήμα της ουκρανικής επικράτειας, είχαν αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τρεις άμαχοι, ανάμεσά τους γυναίκα 30 ετών, και να τραυματιστούν άλλοι τέσσερις, ανάμεσά τους αγόρι 10 ετών, ανακοίνωσαν νωρίς το πρωί οι τοπικές στρατιωτικές αρχές.

«Απόψε οι Ρώσοι επιτέθηκαν στην περιφέρεια Ζαπορίζια», καταστρέφοντας «σπίτια», ανέφερε ο στρατιωτικός περιφερειάρχης Ιβάν Φεντόροφ μέσω Telegram, συμπληρώνοντας στις 07:00 πως σε 24 ώρες, ο στρατός της Ρωσίας εξαπέλυσε 864 πλήγματα σε 40 κοινότητες της περιφέρειας.

Αύριο Σάββατο αναμένεται να συναντηθούν στις ΗΠΑ ουκρανοί και αμερικανοί απεσταλμένοι για νέες συνομιλίες, σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι, καθώς η διαδικασία διαπραγματεύσεων για να τερματιστεί ο πόλεμος μοιάζει να βουλιάζει σε κινούμενη άμμο.

Οι διαπραγματεύσεις της Μόσχας και του Κιέβου, υπό την αιγίδα της Ουάσιγκτον, έχουν ανασταλεί εξαιτίας του πολέμου στη Μέση Ανατολή με έναυσμα την αμερικανοϊσραηλινή επίθεση στο Ιράν την 28η Φεβρουαρίου.

Ειδήσεις σήμερα: 

Αγγλία: Αυξάνεται ο αριθμός επιβεβαιωμένων κρουσμάτων μηνιγγίτιδας

Πως να αναγνωρίσετε παραπλανητικά μηνύματα SMS - Οδηγίες από τον ΕΟΠΥΥ

Σαουδική Αραβία: Ελληνική πυροβολαρχία Patriot κατέρριψε βαλλιστικό πύραυλο από το Ιράν


12345 ... 8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)