newbeta.ant1news.gr Αίτημα αναστολής της ποινής κατέθεσε ο ΟΦΗ | Αθλητικά | ANT1News

Αθλητικά

17 Φεβρουαρίου 2026 14:43

Αίτημα αναστολής της ποινής κατέθεσε ο ΟΦΗ

Το ενδιαφέρον για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό είναι πολύ μεγάλο.

Αίτημα αναστολής της ποινής κατέθεσε ο ΟΦΗ
-

Άκουσε το άρθρο

 
 

Χθες, η ΔΕΑΒ επέβαλε στον ΟΦΗ ποινή μίας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών, την οποία η ομάδα της Κρήτης θα πρέπει να εκτίσει εναντίον του Παναθηναϊκού, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής (22/2, 16:00).

Ωστόσο, οι άνθρωποι της ηρακλειώτικης ομάδας κατέθεσαν στο Διαιτητικό Πρωτοδικείο Αθηνών αίτηση ακύρωσης πράξης της ΔΕΑΒ, καθώς και αίτηση αναστολής εκτέλεσης της απόφασης.

Πρακτικά, αυτό σημαίνει πως η διοίκηση του συλλόγου θα επιδιώξει να διεξαχθεί η αναμέτρηση με τους «πράσινους» παρουσία των οπαδών του ΟΦΗ, καθώς το ενδιαφέρον γι΄ αυτό το παιχνίδι είναι πολύ μεγάλο.

Για να ανοίξει το Παγκρήτιο η αίτηση αναστολής θα πρέπει να γίνει αποδεκτή εντός της τρέχουσας εβδομάδας, προκειμένου να τεθούν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για τον αγώνα με το «τριφύλλι».

Το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι του ΟΦΗ είναι εναντίον της ΑΕΛ για την 23η αγωνιστική (28/2, 17:00).

Ειδήσεις σήμερα:

Σακελλαροπούλου: Η Ελένη Γλύκατζη-Αρβελέρ σφράγισε με την πνευματική της παρουσία τον σύγχρονο ελληνικό και ευρωπαϊκό πολιτισμό

51ο Κύπελλο: Για το 22ο τρόπαιο ο Παναθηναϊκός, για το 13ο ο Ολυμπιακός

Θεσσαλονίκη: Τρεις ανήλικοι ταυτοποιήθηκαν για ξυλοδαρμό 16χρονου έξω από σχολείο

12345 ... 8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)