newbeta.ant1news.gr Νεκρός ο γιος του Καντάφι | Κόσμος | ANT1News

Κόσμος

03/02/2026 22:40

Νεκρός ο γιος του Καντάφι

Ο Σεΐφ αλ-Ισλάμ θεωρούνταν εδώ και καιρό διάδοχος του πατέρα του.

Νεκρός ο γιος του Καντάφι
-

Άκουσε το άρθρο

 
 

Ο Σεΐφ αλ-Ισλάμ Καντάφι, γιος του ΄Μουαμάρ Καντάφι, πέθανε, ανέφεραν τα λιβυκά μέσα ενημέρωσης, χωρίς να δώσουν λεπτομέρειες για τα αίτια του θανάτου του.

Το τηλεοπτικό κανάλι al-Ahrar ανέφερε ότι πρόσωπα από το στενό του περιβάλλον επιβεβαίωσαν τον θάνατό του «χωρίς να αποκαλύψουν τις συνθήκες», ενώ το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων LANA επικαλέστηκε τον σύμβουλό του, Αμπντάλα Όθμαν, ο οποίος επίσης επιβεβαίωσε τον θάνατο.

Ο Σεΐφ αλ-Ισλάμ θεωρούνταν εδώ και καιρό διάδοχος του πατέρα του.

Το 2021, ανακοίνωσε ότι θα έθετε υποψηφιότητα για πρόεδρος, αλλά οι εκλογές αυτές αναβλήθηκαν επ’ αόριστον.

Ειδήσεις σήμερα:


Βορίζια: Επιχείρηση της ΕΛΑΣ "ξετρύπωσε" ακόμα και πολεμικό όπλο από παλιό ποιμνιοστάσιο

Εξαφάνιση Λόρα: Αεροπορική εταιρεία επιβεβαίωσε ότι η 16χρονη μετέβη στην Φρανκφούρτη

Χατζηδάκης: Το νέο σύγχρονο γήπεδο του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό θα είναι πραγματικότητα την άνοιξη του 2027

12345 ... 8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)