Κοινωνία
Τέμπη - Αθήνα: Συλλήψεις και προσαγωγές πριν την πορεία
Σε πόσες προσαγωγές και συλλήψεις έχει προχωρήσει η Ελληνική Αστυνομία μέχρι στιγμής.

Άκουσε το άρθρο
Σε 16 συλλήψεις και 84 προσαγωγές έχει προχωρήσει μέχρι τώρα η Ελληνική Αστυνομία ενόψει της μεγάλης συγκέντρωσης στο Σύνταγμα εις μνήμη των 57 νεκρών στα Τέμπη
Στο Πεδίον του Άρεως επί της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, οι Αστυνομικές αρχές προχώρησαν σε δύο προσαγωγές. Τα δύο άτομα που συνελήφθησαν κατείχαν 2 τσάντες με 5 μολότοφ, σφυρί, γάντια και κουκούλα, καθώς και ένα άτομο στη λεωφόρο Συγγρού, ο οποίος είχε έναν σουγιά.
Σύμφωνα με πληροφορίες στην Ιουλιανού εντοπίστηκαν δύο άτομα με 14 μολότοφ.
Ρυθμίσεις λόγω της πορείας και μέτρα της ΕΛΑΣ:
Απροσπέλαστο είναι από νωρίς το πρωί αύριο το κέντρο της Αθήνας, λόγω των προσυγκεντρώσεων που έχουν εξαγγελθεί από διάφορες συνδικαλιστικές οργανώσεις, σωματεία και συλλογικότητες που θα συμμετέχουν στη συγκέντρωση στην Πλατεία Συντάγματος για την συμπλήρωση δύο ετών από την σιδηροδρομική τραγωδία των Τεμπών. Οι προσυγκεντρώσεις θα πραγματοποιηθούν από την Ομόνοια μέχρι την πλατεία Κλαυθμώνος και το Σύνταγμα.
Όπως ανακοινώθηκε από την ΕΛΑΣ, λόγω των συγκεντρώσεων, θα ισχύσουν έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από το πρωί στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας, οι οποίες θα εφαρμοστούν σταδιακά και ανάλογα με τις επικρατούσες συνθήκες.
Παράλληλα, η Αστυνομία απευθύνει έκκληση στους οδηγούς για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων, να αποφύγουν τη διέλευση και στάθμευση των οχημάτων τους στο οδικό δίκτυο του ευρύτερου κέντρου της Αθήνας και να ακολουθούν τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων.
Τέμπη: Δύο χρόνια από την τραγωδία - Η απεργία και οι κινητοποιήσεις
Τέμπη - Τσαγκλή: Δεν γιατρεύεσαι...Ήμουν έτοιμη να πηδήξω από το παράθυρο
Τέμπη - Ψαρόπουλος: Το Υπουργείο Μεταφορών δεν ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της επιτροπής (βίντεο)
Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!