Πολιτική
11 Αυγούστου 2020 20:41
Τελευταία ενημέρωση : 11 Αυγούστου 2020 22:47
Έκτακτη συνεδρίαση του Συμβουλίου Άμυνας στο Πεντάγωνο
Τρεις ώρες διήρκησε η συνεδρίαση του Συμβουλίου Άμυνας. Τι αναφέρει η σχετική ανακοίνωση. Ποιοι συμμετείχαν.

Τρεις ώρες διήρκησε η συνεδρίαση του Συμβουλίου Άμυνας που πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, απόψε, υπό την προεδρία του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Νικόλαου Παναγιωτόπουλου.
Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, η σύγκληση του Συμβουλίου Άμυνας πραγματοποιήθηκε προκειμένου να αποτιμηθεί η κατάσταση στην ευρύτερη περιοχή και ο συνολικός επιχειρησιακός σχεδιασμός.
Στη συνεδρίαση συμμετείχαν ο υφυπουργός Αλκιβιάδης Στεφανής, σύσσωμη η στρατιωτική ηγεσία, καθώς και ο γ.γ. Αντώνιος Οικονόμου.
Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις! Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)


