Κοινωνία
"Kiss and Fly" στο αεροδρόμιο Ηρακλείου: Ο αποχαιρετισμός έχει πλέον… χρονικό όριο
Η νέα πινακίδα στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης», λίγο πριν από την είσοδο των Αναχωρήσεων, προειδοποιεί τους ταξιδιώτες για τον χρόνο που μπορούν να παραμείνουν με το αυτοκίνητό τους.

Άκουσε το άρθρο
Μια νέα πινακίδα κάνει την εμφάνισή της στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης» στο Ηράκλειο, λίγο πριν από την είσοδο των Αναχωρήσεων, βάζοντας...σαφή όρια στον χρόνο παραμονής των αυτοκινήτων.
Η ενημέρωση προς τους οδηγούς είναι ξεκάθαρη: ο χώρος προορίζεται αποκλειστικά για σύντομη αποβίβαση επιβατών και όχι για στάθμευση.
Και, όπως φαίνεται, ακόμη και οι αποχαιρετισμοί θα πρέπει πλέον να είναι σύντομοι, καθώς η σχετική ένδειξη αναφέρει χαρακτηριστικά "No kisses above 3 min", δηλαδή "Όχι φιλιά για περισσότερο από 3 λεπτά".

Παράλληλα, έχουν δημιουργηθεί ειδικές θέσεις για τα αυτοκίνητα με την χαρακτηριστική επιγραφή "Kiss and Fly", για όσους θέλουν να αφήσουν έναν ταξιδιώτη και να τον αποχαιρετήσουν πριν περάσει την είσοδο των Αναχωρήσεων.

Και κάπως έτσι, στο «Νίκος Καζαντζάκης», ακόμη και το τελευταίο φιλί πριν από την πτήση… έχει πλέον το δικό του χρονόμετρο.

Τέλος, πέρα από τις θέσεις "Kiss and Fly", δημιουργήθηκαν θέσεις για ΑμεΑ και ασθενοφόρο.
Κλειστά τα φαρμακεία στην Αττική στις 14 Σεπτεμβρίου - Πώς θα εξυπηρετηθούν οι πολίτες
Θάνατος Γιώργου Μαζωνάκη: Γείτονες και φίλοι τον αποχαιρετούν με λουλούδια έξω από το σπίτι του
Νίκος Αγαπηνός - Συνήγορος ιατρου Μαζωνάκη : Ο θάνατος του Γιώργου είναι ένα πολύ συγκυριακό γεγονός
Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

