Κοινωνία
"Ελ. Βενιζέλος": Συνελήφθη 45χρονος με 4.000 παράνομα καπνικά είδη
Οι αστυνομικοί εκτιμούν πως είναι μέλος διεθνούς κυκλώματος, με ειδίκευση στην παράνομη διακίνηση καπνικών προϊόντων.

Άκουσε το άρθρο
του Γιάννη Αρβανίτη
Ένας 45χρονος αλλοδαπός εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς αργά το βράδυ της 25ης Αυγούστου, στην Αίθουσα Αφίξεων του αεροδρομίου της Αθήνας.
Μόλις είχε φτάσει από το Κάιρο, με τους αστυνομικούς να τον στοχοποιούν από την πρώτη στιγμή. Άλλωστε, είχαν πληροφορίες για άτομα που με «το δικό του προφίλ» εμπλέκονταν σε παράνομη εισαγωγή στη χώρα καπνικών ειδών.
Αμέσως τον οδήγησαν σε χώρο, ώστε να ελεγχθούν με λεπτομέρεια οι αποσκευές του. Εκεί βρέθηκαν, επιμελώς πακεταρισμένα, 4.000 καπνικά είδη χωρίς την ειδική ταινία ΕΦΚ.

Αμέσως του πέρασαν χειροπέδες, σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία κι οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα. Οι αστυνομικοί εκτιμούν πως είναι μέλος διεθνούς κυκλώματος, με ειδίκευση στην παράνομη διακίνηση καπνικών προϊόντων.
Θεοδωρικάκος: Δημιουργούνται πάνω από 5.000 νέες θέσεις εργασίας, οι περισσότερες στη βιομηχανία
Νεκρός οδηγός μηχανής σε τροχαίο στην Αθηνών-Λαμίας


