newbeta.ant1news.gr Φωτιά στη Στυλίδα - Σηκώθηκαν και εναέρια μέσα | Κοινωνία | ANT1News

Κοινωνία

Σήμερα 11:16

Φωτιά στη Στυλίδα - Σηκώθηκαν και εναέρια μέσα

Η πυρκαγιά έχει ξεσπάσει σε περιοχή με χαμηλή βλάστηση στη θέση «Παραλία Πελασγίας».

Φωτιά στη Στυλίδα - Σηκώθηκαν και εναέρια μέσα
-

Άκουσε το άρθρο

 
 

Πυρκαγιά έχει ξεσπάσει σε χαμηλή βλάστηση, στην περιοχή «Παραλία Πελασγίας» στη Στυλίδα.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία η φωτιά εκδηλώθηκε λίγο μετά τις 09:30 π.μ., στη θέση «Παραλία Πελασγίας» του δήμου Στυλίδας, εντός γεωργικών εκτάσεων και μακριά από κατοικίες και υποδομές ενώ στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι.

Για την κατάσβεσή της κινητοποιήθηκαν άμεσα 30 πυροσβέστες με μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος της 4ης ΕΜΟΔΕ, 10 οχήματα, και από αέρος 2 αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο. Συνδρομή παρέχουν υδροφόρες ΟΤΑ.

Παράλληλα στην περιοχή της πυρκαγιάς μεταβαίνει το Ανακριτικό Κλιμάκιο Αντιμετώπισης Εμπρησμού Φθιώτιδας για την διερεύνηση των αιτιών της.

Σημειώνεται ότι καθ' όλη τη διάρκεια του συμβάντος το ΕΣΚΕΔΙΚ λαμβάνει συνεχή εικόνα από drone μέσω οπτικής και θερμικής κάμερας.

Ειδήσεις σήμερα: 

Βενεζουέλα: Αγωνιώδεις προσπάθειες για την ανεύρεση επιζώντων στα ερείπια - Τουλάχιστον 920 οι νεκροί

Πανελλαδικές Εξετάσεις 2026 - Οι εκτιμήσεις για τις βάσεις εισαγωγής στα ΑΕΙ

Οι ΗΠΑ πλήττουν το Ιράν αντιδρώντας σε επίθεση σε φορτηγό πλοίο στα Στενά του Ορμούζ

12345 ... 8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)