Celebrity
Μέγκαν Μάρκλ & Πρίγκιπας Χάρι χορεύουν στην αίθουσα τοκετού για να... κατέβει το παιδί (βίντεο)

Άκουσε το άρθρο
Η Δούκισσα του Σάσεξ, Μέγκαν Μαρκλ τίμησε τα τέταρτα γενέθλια της κόρης της, πριγκίπισσας Λίλιμπετ, με μια σειρά από αναρτήσεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.
Αρχικά η Μέγκαν Μαρκλ ανέβασε δύο αδημοσίευτα ασπρόμαυρα στιγμιότυπα, αγκαλιά με την κόρη της. Λίγες ώρες αργότερα, η Δούκισσα του Σάσεξ, θέλησε να μοιραστεί με τους followers της κάποιες φωτογραφίες με τον πρίγκιπα Χάρι και τη Λίλιμπετ.
"Ο πιο γλυκός δεσμός που μπορείς να δεις να ξεδιπλώνεται. Το κοριτσάκι του μπαμπά και η αγαπημένη τυχοδιώκτρια. Ευτυχισμένα γενέθλια Λίλι", έγραψε στην δεύτερη ανάρτηση που έκανε η Μέγκαν Μαρκλ.
Τέλος, η Μέγκαν Μαρκλ ανέβασε ένα χιουμοριστικό βίντεο μέσα από το δωμάτιο του μαιευτηρίου, 4 χρόνια πριν γεννήσει την Λίλιμπετ.
Στο απόσπασμα φαίνεται η ίδια και ο πρίγκιπας Χάρι να χορεύουν, με σκοπό να έρθει στον κόσμο η Λίλιμπετ. Η ίδια έγραψε επίσης ότι και τα δυο τους παιδιά γεννήθηκαν μια βδομάδα μετά από την προγραμματισμένη ημερομηνία και αφού δεν βοηθούσε ο βελονισμός, ο χορός ήταν η εναλλακτική τους.
"Σαν σήμερα πριν τέσσερα χρόνια, συνέβη και αυτό. Και τα δύο παιδιά μας γεννήθηκαν μια εβδομάδα μετά την ημερομηνία που ήταν προγραμματισμένα… έτσι όταν το πικάντικο φαγητό, όλο αυτό το περπάτημα και ο βελονισμός δεν δούλεψαν – υπήρχε μόνο ένα πράγμα να κάνω", έγραψε η Μέγκαν Μαρκλ χιουμοριστικά, στη λεζάντα του post.
View this post on Instagram
Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!View this post on Instagram