Celebrity

30 Μαΐου 2025 12:00

Θύματα απάτης Λάκης Γαβαλάς & Έλενα Γαλύφα: Πώς χάκερς απέσπασαν 1.400 ευρώ

Θύματα απάτης Λάκης Γαβαλάς & Έλενα Γαλύφα: Πώς χάκερς απέσπασαν 1.400 ευρώ
-

Άκουσε το άρθρο

Θύματα απάτης φέρεται να έπεσαν ο Λάκης Γαβαλάς και η Έλενα Γαλύφα, με το "Πρωινό" του ΑΝΤ1 να αποκαλύπτει την Παρασκευή 30 Μαΐου τι συνέβη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, η Έλενα Γαλύφα δέχτηκε ένα μήνυμα στο Instagram από τον Λάκη Γαβαλά (το προφίλ του οποίου είχε παραβιαστεί) ο οποίος φέρεται να της ζήτησε να του καταθέσει 1.400 ευρώ μέσω του λογαριασμού ενός τρίτου προσώπου. Η ίδια επειδή είχε επικοινωνία με τον σχεδιαστή καθόλη τη διάρκεια της βραδιάς δεν υποψιάστηκε τίποτα, καθώς της υποσχέθηκε ότι θα της τα επιστρέψει.

Όμως η Έλενα Γαλύφα δεν συνομιλούσε με τον ίδιο τον Λάκη Γαβαλά, αλλά με χάκερς που κατάφεραν να λάβουν τους κωδικούς του λογαριασμού του!

Ο Λάκης Γαβαλάς, μίλησε στην εκπομπή και είπε: «Την έχουν πατήσει αρκετοί άνθρωποι, όσοι με καλέσανε τους είπα ότι είναι χάκερς, είναι τόσο επικίνδυνοι που έχω ανθρώπους εδώ στην Νέα Υόρκη και δεν μπροούσαν να βγάλουν άκρη. Δεν καταλαβαίνετε πόσοι επιτήδειοι υπάρχουν. Εγώ μιλούσα με έναν φίλο μου και μου έστειλε μήνυμα με έναν κωδικό και ηλιθιωδώς το πάτησα και έτσι χάκαραν τον λογαριασμό μου. Με εξαπάτησαν και δεν ξέρω πόσος κόσμος έχει εξαπατηθεί. Η Έλενα η καημένη και αυτή δεν ήξερε η κοπέλα».

Η Έλενα Γαλύφα με τη σειρά της, επικοινώνησε επίσης με την εκπομπή και τόνισε: «Λάκη μου! Εμένα μου έστειλε μέσω messenger, ήμουν στην εκδήλωση της Τατιάνας εχθές και είχαμε μιλήσει πριν από λίγη ώρα και δεν υποψιάστηκα. Μου έστειλε μήνυμα ο Λάκης και μου είπε επειδή έχω ξεχάσει τις κάρτες μου στείλε μου 1.400 ευρώ και θα στα δώσω. Εγώ από διακριτικότητα κλπ δεν τον ρώτησα τι τα θέλει, του τα έστειλα αμέσως. Τα έβαλα στα iris, αλλά όχι στον λογαριασμό του Λάκη, αλλά σε λογαριασμό ενός τρίτου. Μου είπε να κάνω άμεση πίστωση και εγώ τώρα δεν μπορώ να κάνω ανάκληση. Μου ξαναζήτησε λεφτά, 780 ευρώ. Του είπα δεν μπορώ μόνο με revolut».

Δείτε το σχετικό βίντεο:


12345   8910
Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)