Κόσμος
Γαλλία: Η σορός που εντοπίστηκε ανήκει στην 11χρονη Λιανά που είχε εξαφανιστεί
Για την υπόθεση ο πρωθυπουργός Σεμπαστιάν Λεκορνί θα συναντηθεί την Παρασκευή με τον υπουργό Εσωτερικών Λοράν Νουνιέ και τον υπουργό Δικαιοσύνης Ζεράλ Νταρμανέν.

Άκουσε το άρθρο
Η σορός που εντοπίστηκε την Πέμπτη (4/6) σε αγροτική αποθήκη «φορούσε ρούχα παρόμοια με αυτά» της 11χρονης Λιανά τη στιγμή της εξαφάνισής της.
Αυτό αποκάλυψε ο εισαγγελέας της Αζέν, Ολιβιέ Ναμπουλέ προσθέτοντας ότι «θα γίνει νεκροψία τις επόμενες ώρες» προκειμένου «να αναγνωριστεί επίσημα η σορός και να εξαχθούν ιατροδικαστικά συμπεράσματα σχετικά με τα αίτια θανάτου».
Η υπόθεση της 11χρονης μαθήτριας της έκτης δημοτικού που εξαφανίστηκε το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής (29/5) στην μικρή πόλη Φλεράνς της νοτιοδυτικής Γαλλίας αφού είχε αναχωρήσει από το σχολείο της έχει συγκλονίσει τη χώρα.
Στο επίκεντρο των ερευνών βρίσκεται ο 41χρονος Ζερόμ Μπαρελά, ο οποίος έχει ήδη προφυλακιστεί και αντιμετωπίζει κατηγορίες για την απαγωγή της ανήλικης Λιανά.
Σύμφωνα με τις αποκαλύψεις που έρχονται στο φως της δημοσιότητας, τα τελευταία χρόνια είχαν υπάρξει τουλάχιστον τρεις καταγγελίες εις βάρος του για σεξουαλικές επιθέσεις και βιασμούς ανηλίκων από 7 έως 10 ετών.
Για την υπόθεση ο πρωθυπουργός Σεμπαστιάν Λεκορνί θα συναντηθεί την Παρασκευή με τον υπουργό Εσωτερικών Λοράν Νουνιέ και τον υπουργό Δικαιοσύνης Ζεράλ Νταρμανέν.
Ευχαριστίες Κυρανάκη σε Μητσοτάκη: Δεν ένιωσα ποτέ μεγαλύτερη τιμή στην πολιτική μου διαδρομή
Ραφήνα: Η στιγμή της αιματηρής επίθεσης σε πρατήριο καυσίμων (βίντεο)
Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

