Κόσμος
ΗΠΑ: Συναγερμός για πυροβολισμούς σε συναγωγή του Μίσιγκαν
Ο διευθυντής του FBI Κας Πατέλ αναφέρει σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα Χ ότι πράκτορες του FBI έχουν σπεύσει στο σημείο και ερευνούν τις αναφορές περί εισβολής οχήματος και παρουσίας ενόπλου.

Άκουσε το άρθρο
Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτήν την ώρα μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας στο Γουέστ Μπλούμφιλντ του Μίσιγκαν, όπου σήμανε συναγερμός για πυροβολισμούς σε συναγωγή. Αμερικανικά μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν βίντεο στο οποίο φαίνεται μαύρος καπνός να υψώνεται από το κτίριο όπου βρίσκεται η συναγωγή «Temple Israel».
Ο διευθυντής του FBI Κας Πατέλ αναφέρει σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα Χ ότι πράκτορες του FBI έχουν σπεύσει στο σημείο και ερευνούν τις αναφορές περί εισβολής οχήματος και παρουσίας ενόπλου στη συναγωγή Temple Israel στο Γουέστ Μπλούμφιλντ του Μίσιγκαν.
Ο ένοπλος που εισέβαλε με το αυτοκίνητό του σε συναγωγή του Γουέστ Μπλούμφιλντ του Μίσιγκαν, έπεσε νεκρός κατά την ανταλλαγή πυρών με τους φύλακες, όπως μεταδίδουν τα δίκτυα CNN και Fox News που επικαλούνται πηγές από την τοπική αστυνομική διεύθυνση.
Ο δράστης της επίθεσης οδήγησε το όχημά του στην είσοδο της συναγωγής, είπε αστυνομικός στο CNN. Ακολούθησε σφοδρή ανταλλαγή πυρών με τους φύλακες κατά τη διάρκεια της οποίας ο ένοπλος σκοτώθηκε.
Σε εικόνες που μετέδωσαν αμερικανικά μέσα ενημέρωσης διακρίνεται μαύρος καπνός να υψώνεται από το κτίριο όπου βρίσκεται η συναγωγή «Temple Israel».
«Ο αντισημιτισμός και η βία δεν έχουν θέση στο Μίσιγκαν», υπογραμμίζει η κυβερνήτρια της πολιτείας Γκρέτσεν Γουίτμερ σε ανάρτησή της στην πλατφόρμα Χ.
Η περιοχή παραμένει αποκλεισμένη από αστυνομικές δυνάμεις, ενώ άγνωστα παραμένουν για την ώρα το κίνητρο και η ταυτότητα του δράστη.
Ιράν: Η χώρα αρνείται ότι έχει ποντίσει νάρκες στα Στενά του Ορμούζ
Με οδηγίες του Μοτζτάμπα Χαμενεΐ οι Φρουροί της Επανάστασης κρατούν κλειστά τα Στενά του Ορμούζ
Η Ελβετία έκλεισε την πρεσβεία της στο Ιράν μέχρι νεοτέρας
Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

