newbeta.ant1news.gr Το Ισραήλ έριξε φυλλάδια πάνω από μια πόλη στο νότιο Λίβανο διατάζοντας τους κατοίκους να φύγουν | Κόσμος | ANT1News

Κόσμος

Σήμερα 15:51

Το Ισραήλ έριξε φυλλάδια πάνω από μια πόλη στο νότιο Λίβανο διατάζοντας τους κατοίκους να φύγουν

Η πόλη βρίσκεται κοντά στα όρια της ζώνης που έχει καταλάβει ο ισραηλινός στρατός στο νότιο Λίβανο, ζώνη που έχει ορίσει το ίδιο το Ισραήλ.

Το Ισραήλ έριξε φυλλάδια πάνω από μια πόλη στο νότιο Λίβανο διατάζοντας τους κατοίκους να φύγουν
-

Άκουσε το άρθρο

 
 

Ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις έριξαν σήμερα φυλλάδια πάνω από την πόλη Μανσούρ στο νότιο Λίβανο, δίνοντας εντολή στους κατοίκους να φύγουν, μετέδωσαν λιβανικά κρατικά μέσα ενημέρωσης, σε μια πρώτη τέτοια εντολή που εκδίδεται από τότε που τέθηκε σε ισχύ η εκεχειρία μεταξύ Ισραήλ και Χεζμπολάχ.

Η πόλη βρίσκεται κοντά στα όρια της ζώνης που έχει καταλάβει ο ισραηλινός στρατός στο νότιο Λίβανο, ζώνη που έχει ορίσει το ίδιο το Ισραήλ.

Ένας υψηλόβαθμος Λιβανέζος στρατιωτικός αξιωματούχος δήλωσε ότι το Ισραήλ πρόσθεσε πρόσφατα την πόλη στη ζώνη αυτή.

Λιβανέζοι αξιωματούχοι λένε ότι ισραηλινά στρατεύματα επιβάλλουν την οριοθέτηση των βόρειων συνόρων της ζώνης πυροβολώντας όποιον πλησιάζει την περιοχή, συμπεριλαμβανομένων πολιτών και Λιβανέζων στρατιωτών.

Ο στρατιωτικός αξιωματούχος πρόσθεσε ότι αγρότες συνέχιζαν να εισέρχονται και να εξέρχονται από τη Μανσούρι, αλλά δεν κατοικούν εκεί.

Ειδήσεις σήμερα: 

Δολοφονία 15χρονου - Καλλιθέα: Ποινική δίωξη για βαριά αδικήματα στους συλληφθέντες

Σπείρα διακινούσε ναρκωτικά σε Μύκονο και Αττική - Τα παράνομα έσοδα υπερβαίνουν τις 700.000 ευρώ (Βίντεο)

Χαλάνδρι: Χειροπέδες σε 45χρονο που απείλησε γειτόνισσά του με όπλο-ρέπλικα

12345 ... 8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)