Αθλητικά
Γιασικεβίτσιους: Ο Ολυμπιακός είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση της Euroleague
Οι δηλώσεις του προπονητή της Φενέρμπαχτσε που θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στον έναν ημιτελικό του Final 4.

Άκουσε το άρθρο
Στη Φενερμπαχτσέ ετοιμάζονται για το ταξίδι τους στην Αθήνα και τη συμμετοχή στο φάιναλ φορ της Euroleague, στο Telekom Center Athens, με στόχο να υπερασπιστούν τον τίτλο της Πρωταθλήτριας Ευρώπης που κατέκτησαν πέρυσι, στο Άμπου Ντάμπι.
Πρώτο εμπόδιο της ομάδας της Κωνσταντινούπολης, στον ημιτελικό της Παρασκευής (22/5) θα είναι ο πρώτος της κανονικής περιόδου, Ολυμπιακός και η μόνη ομάδα που προκρίθηκε με "sweep" (3-0). O τεχνικός της Φενερμπαχτσέ, Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, έχρισε «μεγάλο φαβορί» τον Ολυμπιακό, στις δηλώσεις του ενόψει της καταληκτικής φάσης της Euroleague.
Αναλυτικά, o προπονητής της τουρκικής ομάδας Σαρούνας Γιασικεβίτσιους δήλωσε:
Είμαστε πολύ χαρούμενοι που επιστρέψαμε στο Final-Four. Δεν υποτιμούμε αυτό το επίτευγμα και δουλεύουμε για να προετοιμάσουμε την ομάδα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Θα δούμε αν θα καταφέρουμε να πάμε εκεί και να κάνουμε καλή δουλειά.
Κάθε σεζόν, πρέπει να αντιμετωπίζεις κάθε αγώνα ξεχωριστά. Φέτος, είμαστε μια νέα ομάδα. Σε όλη αυτή την πορεία, προσπαθήσαμε να βρούμε το δικό μας δρόμο. Σταδιακά το καταφέραμε. Πριν από τα πλέι οφ, ενωθήκαμε ως ομάδα και διαχειριστήκαμε καλά αυτή τη φάση.
Θα αντιμετωπίσουμε την πρωτοπόρο της Euroleague. Είναι το μεγάλο φαβορί. Ωστόσο, αν είμαστε με την σωστή νοοτροπία και φυσική κατάσταση, μπορούμε να νικήσουμε οποιαδήποτε ομάδα.
Δεν νομίζω ότι η ατμόσφαιρα είναι πολύ σημαντική. Ο πρώτος κανόνας του φάιναλ φορ είναι να μην επηρεάζεσαι από τίποτα. Πρέπει να προσπαθείς να είσαι στο καλύτερο επίπεδο σου.
Κως: Σύλληψη 24χρονου για εκδικητική πορνογραφία εις βάρος τουρίστριας
Σέρρες: Ένταση στον Προμαχώνα - Παραγωγοί επιχείρησαν να προσεγγίσουν τη ζώνη απολύμανσης
Θεσσαλονίκη: Ελεύθερος με όρους ο 37χρονος για την κρυφή βιντεοσκόπηση γυναικών


