Αθλητικά
GBL: Στην τέταρτη θέση επέστρεψε ο ΠΑΟΚ μετά το 100-87 απέναντι στη Μύκονο
Τα δεκάλεπτα: 26-18, 51-44, 74-68, 100-87.

Άκουσε το άρθρο
Αποδοτικότερος, στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού, ο ΠΑΟΚ κέρδισε σήμερα, στο PAOK Sports Arena, στο εξ’ αναβολής ματς για τη 17η αγωνιστική της Greek Basketball League, τη Μύκονο, με 100-87.
Νίκη με την οποία επέστρεψε στην 4η θέση της βαθμολογίας (12-7) και έχει, πλέον, μια ακόμη μάχη για να... ξεμπερδέψει με τις αγωνιστικές του εκκρεμότητες, αυτήν, εντός έδρας, απέναντι στον Άρη (15/4, εξ’ αναβολής για την 21η αγωνιστική).
Εξαιρετική άμυνα από το πρώτο δεκάλεπτο και μετά, ομαδικό παιχνίδι (29 ασίστ), δυναμική στη ρακέτα (45-37 τα ριμπάουντ) και επιθετική πολυφωνία έδωσαν στον «Δικέφαλο» το ροζ φύλλο, ο οποίος είχε κορυφαίους στο παρκέ τους Τόμας Ντίμσα (22 πόντοι, με 5/9 τρίποντα, 6 ριμπάουντ, 4 ασίστ), Μπεν Μουρ (19 πόντοι, 7 ριμπάουντ), Κλίφορντ Ομορούγι (17 πόντοι, 7 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο, 1 κόψιμο). Καταλυτική ήταν η παρουσία του Αντώνη Κόνιαρη, στην επιστροφή του σε δράση μετά τον τραυματισμό που τον κράτησε εκτός για τρία παιχνίδια των «ασπρόμαυρων» (12 πόντοι, με 4/7 τρίποντα, 5 ασίστ), αλλά και του Πάτρικ Μπέβερλι (6 πόντοι, 10 ασίστ, 1 κόψιμο).
Θεατής του αγώνα για τους Θεσσαλονικείς έμεινε ο τραυματίας, Κλίβελαντ Μέλβιν.
Με νταμπλ -νταμπλ τελείωσε το παιχνίδι για τη Μύκονο ο Τζάστιν Μπριγκς (11 πόντοι, 16 ριμπάουντ), ενώ πρώτος σκόρερ της ήταν ο Μάιλς Χέσον (18 πόντοι, με 3/6 τρίποντα, 5 ριμπάουντ, 4 κλεψίματα).

Τα δεκάλεπτα: 26-18, 51-44, 74-68, 100-87
Με τον Άπλμπι να «βομβαρδίζει» από τα 6.75 (2/2 τρίποντα), η Μύκονος προηγήθηκε, με το... καλησπέρα με 0-6. Διαφορά την οποία συντήρησε γύρω από το ίδιο επίπεδο ως το 7’ (14-18), με τον Αμερικανό πόιντ γκαρντ να συνεχίζει το... βιολί του (12 πόντοι, με 4/5 τρίποντα στο πρώτο δεκάλεπτο) και τους Κινγκ, Κάναντι να στηρίζουν το έργο του.
Η είσοδος του Φίλλιου, αρχικά, στο παρκέ, έχοντας αποστολή το μαρκάρισμα του Άπλμπι, το συνολικό αμυντικό συμμάζεμα, η χρησιμοποίηση του Κόνιαρη, στην πορεία, με τον τελευταίο να είναι «καυτός» από το τρίποντο και η επιθετική συνεισφορά του Ντίμσα, επέτρεψαν στον ΠΑΟΚ να «τρέξει» σερί 20-2 και να γίνει «αφεντικό» στο παρκέ με +14 (12’ 34-20). Απόσταση που είχε ο «Δικέφαλος» και στο 23’ (61-47).
Η δυναμική στη ρακέτα των Ομορούγι, Μουρ, με τον Μπέβερλι να «σερβίρει» την μπάλα σε αμφότερους, διατήρησε τον ΠΑΟΚ στο +12 (32’ 82-70). Στο 34’ οι «ασπρόμαυροι» ξέφυγαν με +14 (87-73) και τελείωσαν, ουσιαστικά, με το παιχνίδι.
Εντοπίστηκε η σορός του 34χρονου δύτη στα Λιμανάκια Βουλιαγμένης
Ασλανίδης στον ΑΝΤ1: Η κυβέρνηση δεν θέλει τη δίκη για τα Τέμπη
Τραγωδία στο Βόλο: Σοκαριστική μαρτυρία γειτόνισσας στον ΑΝΤ1 - Είδα μια γυναίκα φλεγόμενη στην αυλή


