Αθλητικά
F1 – Σανγκάη: Ο Ράσελ νικητής στον αγώνα σπριντ
Με τους καλύτερους οιωνούς έχει ξεκινήσει η σεζόν,, για τον Βρετανό οδηγό.

Άκουσε το άρθρο
Ο Τζορτζ Ράσελ συνέχισε το εξαιρετικό ξεκίνημα στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Φόρμουλα Ενα, καθώς στο «τιμόνι» της Mercedes, πήρε την νίκη στον αγώνα σπριντ του Grand Prix, που διεξάγεται στην Σανγκάη.
Η εκκίνηση δεν ήταν καλή για τον Βρετανό οδηγό, καθώς ο -επίσης- Βρετανός, Λιούις Χάμιλτον από την τέταρτη θέση βρέθηκε στην πρωτοπορία μετά την πρώτη στροφή, με τον Μονεγάσκο, Σαρλ Λεκλέρκ να παραμένει σε «απόσταση βολής».
Ωστόσο, ο Ράσελ τέθηκε επικεφαλής στον έκτο γύρο, «κτίζοντας» διαφορά μεγαλύτερη του ενός δευτερολέπτου από τους αντιπάλους του και στερώντας από τον Χάμιλτον να χρησιμοποιήσει το σύστημα προσπέρασης.
Κατά την διάρκεια του αγώνα εγκατέλειψαν ο Νίκο Χούλκενμπεργκ (Audi), ο οποίος σταμάτησε το μονοθέσιο του στην πίστα, με αποτέλεσμα την είσοδο του αυτοκινήτου ασφαλείας. Η έντονη φθορά οδήγησε σχεδόν όλο το grid σε αλλαγή σε μαλακή γόμα, συμπιέζοντας τις διαφορές για το τέλος του αγώνα.
Με την επανεκκίνηση, ο Λεκλέρκ αντιμετώπισε πρόβλημα στους τροχούς, δίνοντας στον Ράσελ την ευκαιρία να επιβάλει τον ρυθμό του. Ο Βρετανός έκανε εξαιρετική διαχείριση στους τελευταίους γύρους, με τον Λεκλέρκ να πλησιάζει αλλά να μην βρίσκει την ευκαιρία για μία προσπέραση, ενώ ο Χάμιλτον συμπλήρωσε το βάθρο, μπροστά από τους Νόρις, Αντονέλι και Πιάστρι.
Μαύρη Θάλασσα: Πλοίο με ελληνική σημαία, δέχθηκε χτύπημα από πύραυλο
Ολλανδία: Έκρηξη σημειώθηκε σε εβραϊκό σχολείο
Λίβανος: Δώδεκα εργαζόμενοι υγείας σκοτώθηκαν μετά από Ισραηλινή επίθεση
Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

