Αθλητικά
Super League 2: "Αγκαλιά" με την... άνοδο ο Ηρακλής μετά το 1-0 στο Βόλο
Τέσσερις αγωνιστικές απομένουν για να ολοκληρωθούν τα play off της Super League 2.

Άκουσε το άρθρο
Τεράστιο βήμα για την επάνοδό του στα «σαλόνια» του ελληνικού ποδοσφαίρου έκανε σήμερα ο Ηρακλής.
Αν και αγωνιζόταν με δέκα παίκτες από το 50ο λεπτό, λόγω αποβολής του Μάναλη, ο «Γηραιός» επικράτησε 1-0 στο Βόλο της τοπικής Νίκης, για τη 2η αγωνιστική των πλέι-οφ του Α΄ ομίλου της Super League 2, και πλέον είναι «αγκαλιά» με την κατάκτηση του τίτλου και την άνοδο.
Ενα αυτογκόλ του Πασαλίδη στο 68΄ ήταν αυτό που έκρινε το ντέρμπι κορυφής και έφερε την ομάδα της Θεσσαλονίκης στο +7 από τη σημερινή του αντίπαλο, αλλά και από την Αναγέννηση Καρδίτσας.
Η τελευταία γνώρισε ήττα-σοκ στην Τρίπολη από τον βαθμολογικά αδιάφορο Αστέρα Β΄ με 1-0, από γκολ του Σιμόνι στο 89΄, και είδε τις ελπίδες της για άνοδο να ελαχιστοποιούνται.
Στα πλέι-άουτ, ο ΠΑΟΚ Β΄ επικράτησε 2-1 στους «Ζωσιμάδες» του ΠΑΣ Γιάννινα, που ουσιαστικά είναι καταδικασμένος μετά και τις διαδοχικές αφαιρέσεις βαθμών που του επιβλήθηκαν, ενώ ο Νέστος Χρυσούπολης συνέτριψε 5-1 τον Μακεδονικό και τον έστειλε στο... χείλος του γκρεμού.
Ο Καμπανιακός απέσπασε «λευκή» ισοπαλία από την Καβάλα, αλλά παραμένει στη ζώνη του υποβιβασμού.
Πρίγκιπας Άντριου: "Είμαι ο γιος της βασίλισσας, δεν μπορείτε να το κάνετε αυτό"
Φωτιά σε επιχείρηση με αθλητικά είδη στη Λεωφόρο Σπατών (βίντεο)


