Κοινωνία
Διπλό φονικό στο Αίγιο: Απολογείται σήμερα ο 65χρονος Ιταλός - Κηδεύονται μητέρα και γιος
Το τελευταίο αντίο θα πουν σήμερα συγγενείς και φίλοι στην 54χρονη γυναίκα και τον 26χρονο γιο της.

Άκουσε το άρθρο
Ενώπιον της Ανακρίτριας Αιγίου απολογείται σήμερα το πρωί (13/06) ο 65χρονος Ιταλός που κατηγορείται για τη δολοφονία της 54χρονης συντρόφου του και του 26χρονου γιου της στο Αίγιο. Την ίδια ώρα, συγγενείς και φίλοι ετοιμάζονται να πουν το τελευταίο αντίο στη μητέρα και τον γιο, οι οποίοι εντοπίστηκαν νεκροί μέσα στο σπίτι τους, μέσα σε λίμνη αίματος.
Παράλληλα, οι αστυνομικές αρχές αναμένουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων από τα εγκληματολογικά εργαστήρια, ώστε να αποκτήσουν περισσότερα στοιχεία για το διπλό έγκλημα, το οποίο ο 65χρονος κατηγορούμενος εξακολουθεί να αρνείται κατηγορηματικά ότι διέπραξε.
Λίγο αργότερα, περίπου στις 11:30 και λίγα χιλιόμετρα μακριά από τα δικαστήρια του Αιγίου, συγγενείς και φίλοι θα αποχαιρετήσουν τα δύο θύματα του στυγερού εγκλήματος, στην εκκλησία του Αγίου Δημητρίου, στον Λόγγο Αιγιάλειας.
Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

