Κοινωνία
Αγρίνιο: 36χρονος δέχθηκε πυροβολισμό με καραμπίνα - Σύνδεση με υπόθεση κλοπής καυσίμων ερευνά η Αστυνομία
Ειδικότερα, ο 36χρονος είχε απολυθεί πριν από περίπου έναν μήνα από τεχνική εταιρεία στην οποία εργαζόταν, χωρίς όμως να επιστρέψει την εταιρική κάρτα καυσίμων που είχε στην κατοχή του.

Άκουσε το άρθρο
Συναγερμός σήμανε στις αστυνομικές αρχές στο Αγρίνιο, έπειτα από περιστατικό πυροβολισμού με θύμα έναν 36χρονο άνδρα που φέρεται να σημειώθηκε σε χωριό στην περιοχή της Μακρυνείας.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 36χρονος δέχθηκε πισώπλατο πυροβολισμό από κυνηγετική καραμπίνα και μεταφέρθηκε άμεσα με ιδιωτικό όχημα στο Νοσοκομείο Αγρινίου, όπου οι γιατροί προχώρησαν σε χειρουργική επέμβαση.
Κατά τη διάρκεια της επέμβασης αφαιρέθηκαν σκάγια από το σώμα του, ενώ η μετεγχειρητική του πορεία κρίνεται καλή. Ο 36χρονος εξακολουθεί να νοσηλεύεται φρουρούμενος, χωρίς η κατάσταση της υγείας του να εμπνέει ανησυχία.
Ο ίδιος αρχικώς ανέφερε ότι έπεσε θύμα επίθεσης σε χωριό της Μακρυνείας, ωστόσο στη συνέχεια διαφοροποίησε τις πληροφορίες που έδωσε στους αστυνομικούς λέγοντας ότι το περιστατικό σημειώθηκε στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη Ρηγανά, στο Αγρίνιο.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το όνομα του θύματος συνδέεται με την εξιχνίαση μεγάλης υπόθεσης κλοπής καυσίμων. Ειδικότερα, ο 36χρονος είχε απολυθεί πριν από περίπου έναν μήνα από τεχνική εταιρεία στην οποία εργαζόταν, χωρίς όμως να επιστρέψει την εταιρική κάρτα καυσίμων που είχε στην κατοχή του. Αξιοποιώντας την κάρτα, φέρεται να προχώρησε μαζί με ακόμη πέντε άτομα σε δεκάδες ανεφοδιασμούς από πρατήρια καυσίμων, εμφανίζοντας τις προμήθειες ως αγορές για λογαριασμό της εταιρείας.
Οι κατηγορούμενοι, σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα, χρησιμοποιούσαν δεξαμενές χωρητικότητας έως και 100 λίτρων, καθώς και μπιτόνια των 16 λίτρων, στα οποία συγκέντρωναν μεγάλες ποσότητες πετρελαίου. Οι μεταφορές πραγματοποιούνταν με διαφορετικά οχήματα και με εναλλασσόμενη σύνθεση προσώπων, προκειμένου να μη γίνουν αντιληπτοί.
Η έρευνα της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Αγρινίου οδήγησε στο σχηματισμό δικογραφίας σε βάρος έξι ατόμων για κλοπή, ενώ ένα ακόμη πρόσωπο κατηγορείται για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος. Η συνολική ζημία για την εταιρεία υπολογίζεται ότι ξεπερνά τις 32.000 ευρώ, ενώ οι συναλλαγές φέρεται να ήταν περισσότερες από 350.
Ο Κυριακός Μητσοτάκης επανέλαβε πως έχει στόχο τον σχηματισμό αυτοδύναμης κυβέρνησης από την Ρόδο
Φαλάσαρνα: Τουρίστας ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του έπειτα από πτώση σε δύσβατο σημείο
Διπλό φονικό στο Αίγιo: Προφυλακίστηκε ο 65χρονος Ιταλός


