Κοινωνία
Καλαμάτα: Με 45 μαχαιριές δολοφόνησε τη σύζυγό του ο 41χρονος - Συνέχισε να την μαχαιρώνει ενώ ήταν πεσμένη στο πάτωμα
Ποια είναι τα στοιχεία που προβληματίζουν τις Αρχές.

Σοκ προκαλούν τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης στη σορό της 39χρονης που έχασε τη ζωή της στην Καλαμάτα, μετά την επίθεση που δέχθηκε από τον 41χρονο σύζυγό της, ο οποίος έχει ομολογήσει την πράξη του.
Σύμφωνα με τα στοιχεία της εξέτασης, η γυναίκα έφερε 45 τραύματα από μαχαίρι που διείσδυσαν στους ιστούς, καθώς και περίπου 15 επιφανειακά αμυντικά τραύματα, τα οποία δείχνουν ότι προσπάθησε να προστατευθεί. Από τα τραύματα, δύο στο στήθος και ένα στην πλάτη κρίθηκαν θανατηφόρα, ενώ εντοπίστηκαν ακόμη πολλαπλά χτυπήματα στον λαιμό και το σαγόνι.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο 41χρονος φέρεται να κατάφερε στη σύζυγό του διαδοχικές και συνεχείς μαχαιριές, με πολλές από αυτές να έχουν προκληθεί ενώ το θύμα βρισκόταν ήδη πεσμένο στο πάτωμα.
Τι προβληματίζει τις Αρχές
Όπως παρουσίασε η εκπομπή του ΑΝΤ1 "Αποκαλύψεις", υπάρχουν συγκεκριμένα στοιχεία στη σκηνή του εγκλήματος που προβληματίζουν τις Αρχές. Ένα από αυτά είναι το γεγονός ότι ο δράστης φέρεται να τοποθέτησε το μαχαίρι στο αριστερό χέρι του θύματος, ωστόσο δεν υπάρχει κανένα στοιχείο που να καταδεικνύει πως η 39χρονη ήταν αριστερόχειρας.
Όσον αφορά στα τραύματα που φέρει ο 41χρονος, ο οποίος ισχυρίστηκε πως του επιτέθηκε η 39χρονη, πρόκειται για μερικές εκδορές και μία αμυχή, τα οποία θεωρούνται αμυντικά τραύματα από την πλευρά του θύματος, κι όχι του δράστη.
Ένα ακόμη στοιχείο που προβληματίζει ιδιαίτερα τις Αρχές, είναι το γεγονός ότι τα δύο ανήλικα παιδιά δεν κατάλαβαν τίποτα, παρά την φασαρία που επικρατούσε στο σπίτι τα ξημερώματα της Δευτέρας (01/06), καθώς είχαν βγει έξω γείτονες που άκουσαν τις φωνές και χτυπούσαν την πόρτα, όπως έκανε λίγο αργότερα και η αστυνομία ζητώντας στον 41χρονο να τους ανοίξει. Μάλιστα, τα δύο μικρά παιδιά βρίσκονταν κοιμισμένα στα κρεβάτια τους, με τους αστυνομικούς να τα μεταφέρουν στην αγκαλιά τους στο νοσοκομείο.
Αξίζει να αναφερθεί ότι στο σπίτι βρέθηκε και ένα κουτί με ηρεμιστικά χάπια, για το οποίο δεν υπήρχε συνταγογράφηση. Αναμένεται να εξεταστεί η προέλευση των συγκεκριμένων χαπιών, καθώς και ποιος τα λάμβανε.
Στο πλευρό των δύο παιδιών υπάρχει από την πρώτη στιγμή παιδοψυχολόγος, ο οποίος τα εξετάζει και τους συμπαραστέκεται, ενώ θα πραγματοποιηθούν και βιοχημικές εξετάσεις, όπως προβλέπει το πρωτόκολλο. Οι Αρχές, ωστόσο, φαίνεται πως επιδιώκουν την διεξαγωγή εξετάσεων για έναν ακόμη λόγο, καθώς προβληματίζονται από τον βαθύ ύπνο στον οποίο βρίσκονταν τα παιδιά, αλλά και τις μαρτυρίες που αναφέρουν ότι συνήθιζαν να κοιμούνται από πολύ νωρίς το βράδυ έως αργά το πρωί.
Κάρπαθος: Σε καθεστώς έκτακτης ανάγκης λόγω λειψυδρίας
Γερμανία: Ένοπλος έχει οχυρωθεί σε μπαρ στο Ρέντσμπουργκ του Σλέσβιγκ-Χολστάιν
Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

