newbeta.ant1news.gr Θεσσαλονίκη: 30χρονος έκανε ράλι στον Περιφερειακό και συνελήφθη | Κοινωνία | ANT1News

Κοινωνία

18/05/2026 17:44 Τελευταία ενημέρωση : 18/05/2026 19:43

Θεσσαλονίκη: 30χρονος έκανε ράλι στον Περιφερειακό και συνελήφθη

Οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν το όχημα στον ύψος του Ευόσμου και συνέλαβαν τον 30χρονο οδηγό.

Θεσσαλονίκη: 30χρονος έκανε ράλι στον Περιφερειακό και συνελήφθη
-

Άκουσε το άρθρο

 
 

Με ταχύτητα που ξεπερνούσε τα 200 χιλιόμετρα την ώρα εντοπίστηκε να οδηγεί σήμερα τα ξημερώματα το αυτοκίνητό του ένας 30χρονος στη Θεσσαλονίκη, με τους αστυνομικούς της Τροχαίας να ακινητοποιούν το όχημα και να περνούν χειροπέδες στον οδηγό.

Ακολουθεί ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας:

Συνελήφθη σήμερα (18-05-2026) τα ξημερώματα στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης (ύψος Ευόσμου) από δικυκλιστές αστυνομικούς της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης, 30χρονος ημεδαπός, διότι κατελήφθη να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο κινούμενος με ταχύτητα 209 χλμ/ώρα αντί του νόμιμου ορίου των 80 χλμ/ώρα.

Οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν το όχημα στον ύψος του Ευόσμου και συνέλαβαν τον 30χρονο οδηγό.

θεσσαλονικη - ταχυτητα


Ειδήσεις σήμερα: 

Αυστρία: Νεκρή μία 67χρονη που δέχθηκε επίθεση από κοπάδι αγελάδων

Τουρκικά σενάρια για "σημαία" σε 152 νησίδες του Αιγαίου μέσω του υπό διαμόρφωση νόμου για τη "Γαλάζια Πατρίδα"

Θεσσαλονίκη: Έβρεξαν με νεροπίστολο 22χρονο, τον ξυλοκόπησαν και τον τραβούσαν βίντεο


12345 ... 8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)