newbeta.ant1news.gr Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εργασιών ασφαλτόστρωσης | Κοινωνία | ANT1News

Κοινωνία

05 Μαΐου 2026 18:50

Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εργασιών ασφαλτόστρωσης

Ποια σημεία επηρεάζονται και πότε;

Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εργασιών ασφαλτόστρωσης
-

Άκουσε το άρθρο

 
 

Εργασίες ασφαλτόστρωσης θα εκτελεστούν στη γέφυρα του κλάδου της Λεωφόρου Μαρκοπούλου, προς Αθήνα-Κορωπί-Παιανία, η οποία θα παραμείνει κλειστή από την αρχή της στο ύψος της συμβολής της με την είσοδο της Αττικής Οδού προς Ελευσίνα / Αεροδρόμιο έως τη συμβολή της με τη Λεωφόρο Μαρκοπούλου και μόνο κατά τις παρακάτω νυχτερινές ώρες: από τις 20:00 το βράδυ της Τρίτης 05/05/2026 έως τις 06:00 το πρωί της Τετάρτης 06/05/2026.

Κατά τη διάρκεια του παραπάνω αποκλεισμού, όσοι οδηγοί έρχονται από Μαρκόπουλο με προορισμό Αθήνα-Κορωπί-Παιανία θα μπορούν να ακολουθούν τη παρακάτω διαδρομή. Για τη διευκόλυνση των οδηγών, επισημαίνεται ότι θα υπάρχει και σχετική σήμανση.


- Αττική Οδός με κατεύθυνση προς Αεροδρόμιο

- Έξοδος στον Κόμβο K1 (σήμανση προς «Τοπικές Οδοί»)

- Στροφή αριστερά (σήμανση προς «Αθήνα»)

- Είσοδος ξανά στην Αττική Οδό στον Κόμβο K1 (σήμανση προς «Αθήνα»)

- Κατεύθυνση προς Βάρη-Κορωπί

- Έξοδος στον Κόμβο 20 (σήμανση προς «Βάρη-Κορωπί»)

Ειδήσεις σήμερα: 

Λέσβος: 76 κρούσματα αφθώδους πυρετού σε 116 εκτροφές

Οι αρχές στη Ρωσία περιορίζουν το mobile internet ενόψει της 9ης Μαΐου

Φον ντερ Λάιεν για δασμούς Τραμπ: Η ΕΕ είναι έτοιμη για όλα τα σενάρια

12345 ... 8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)