Κοινωνία
Πάρος: Αυτοκίνητο παρέσυρε ανήλικη στο λιμάνι - Μεταφέρθηκε με ελικόπτερο του ΕΚΑΒ στην Αθήνα
Οι αρχές προχώρησαν στη σύλληψη του οδηγού, ο οποίος αντιμετωπίζει κατηγορία για σωματική βλάβη από αμέλεια.

Άκουσε το άρθρο
Τροχαίο ατύχημα με παράσυρση ανήλικης σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (28/04) στη χερσαία ζώνη του λιμανιού της Παροικιάς, στην Πάρο.
Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, επιβατικό όχημα με οδηγό έναν 31χρονο παρέσυρε ανήλικη, γαλλικής υπηκοότητας, που κινούταν πεζή. Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το περιστατικό παραμένουν υπό διερεύνηση.
Μετά τον τραυματισμό της, η ανήλικη μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Πάρου, όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, παρουσία των γονέων της.
Η κατάσταση της υγείας της οδήγησε τους γιατρούς στην απόφαση για άμεση διακομιδή στην Αθήνα, η οποία πραγματοποιήθηκε με ελικόπτερο του ΕΚΑΒ. Η νοσηλεία της συνεχίζεται στο Γενικό Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού».
Οι αρχές προχώρησαν στη σύλληψη του οδηγού, ο οποίος αντιμετωπίζει κατηγορία για σωματική βλάβη από αμέλεια. Την έρευνα για τα ακριβή αίτια του τροχαίου έχει αναλάβει το Λιμεναρχείο Πάρου.
Πηγή: cycladeslive.gr
Αναφορές για πυροβολισμούς στις φοιτητικές εστίες στου Ζωγράφου
Όταν ο 89χρονος "πιστολέρο" μίλησε στον ΑΝΤ1 για τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο στην κηδεία του


