newbeta.ant1news.gr Διάσωση 35χρονου στη Χερσόνησο: Παρασύρθηκε από τα κύματα | Κοινωνία | ANT1News

Κοινωνία

29 Απριλίου 2026 11:35

Διάσωση 35χρονου στη Χερσόνησο: Παρασύρθηκε από τα κύματα

Άμεσα κινητοποιήθηκε περιπολικό σκάφος του Λιμενικού.

Διάσωση 35χρονου στη Χερσόνησο: Παρασύρθηκε από τα κύματα
-

Άκουσε το άρθρο

 
 

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια ενός 35χρονου άνδρα στην Χερσόνησο, ο οποίος βρέθηκε σε δυσχερή θέση, ενώ κολυμπούσε στη θάλασσα.

Σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα – Ελληνική Ακτοφυλακή, ο άνδρας χρησιμοποιούσε σανίδα, ωστόσο δεν κατάφερε να επιστρέψει στην ακτή λόγω των ισχυρών ανέμων και του έντονου κυματισμού που επικρατούσαν στην περιοχή.

Άμεσα κινητοποιήθηκε περιπολικό σκάφος του Λιμενικού, το οποίο εντόπισε τον 35χρονο και, με τη συνδρομή χειριστή jet ski, τον περισυνέλεξε με ασφάλεια.

Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο λιμάνι της Χερσονήσου καλά στην υγεία του, χωρίς να χρειαστεί ιατρική βοήθεια.

Ειδήσεις σήμερα: 

Αποκλειστικά στο «Καλημέρα Ελλάδα» ο οδηγός ταξί που πήρε τον 89χρονο: Ήταν σε κατάσταση χαλαρή

Απεργίες και στάσεις εργασίας σε ΕΦΚΑ και δικαστήρια μετά τους πυροβολισμούς

Γεωργία Κότσιρα, συγγενής 89χρονου: Δεν μας είχε πει ποτέ ότι είχε πρόβλημα με τη σύνταξή του

12345 ... 8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)