Κοινωνία
Στον Ερυθρό Σταυρό οι πέντε τραυματίες που πυροβόλησε 89χρονος στον ΕΦΚΑ και στο Εφετείο
Στον ΕΦΚΑ Κεραμεικού αρχικά ο 89χρονος τραυμάτισε με καραμπίνα εργαζόμενο και ακολούθως τέσσερις γυναίκες στο Εφετείο.

Άκουσε το άρθρο
Με τραύματα στα πόδια από πυροβολισμούς διακομίστηκαν στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός πέντε άτομα, καθώς 89χρονος άνοιξε πυρ, πρώτα στα γραφεία του ΕΦΚΑ στον Κεραμεικό και στη συνέχεια στο Εφετείο Αθηνών. Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και σύμφωνα με τους γιατρούς δεν φέρουν σοβαρά τραύματα και είναι όλοι εκτός κινδύνου.
Στον ΕΦΚΑ Κεραμεικού αρχικά ο 89χρονος τραυμάτισε με καραμπίνα εργαζόμενο και ακολούθως τέσσερις γυναίκες στο Εφετείο.

Το χρονικό
Συναγερμός σήμανε σε κτίριο του ΕΦΚΑ στον Κεραμεικό, όπου ένας 89χρονος άνδρας εισέβαλε και ανέβηκε στον τέταρτο όροφο. Εκεί πυροβόλησε με καραμπίνα έναν υπάλληλο, τραυματίζοντάς τον στο πόδι.
Το περιστατικό σημειώθηκε επί της οδού Κειριαδών, με αστυνομικές δυνάμεις και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ να σπεύδουν άμεσα στο σημείο. Στη συνέχεια, σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος άνδρας μετέβη στη Λουκάρεως, όπου φέρεται να άνοιξε ξανά πυρ, τραυματίζοντας ακόμη τέσσερα άτομα.
Ο δράστης διέφυγε και αναζητείται από τις Αρχές.
Κεραμεικός: Άνδρας πυροβόλησε με καραμπίνα στον ΕΦΚΑ
Γαλάτσι: Οδηγοί πιάστηκαν στα χέρια για μια θέση πάρκινγκ
Θρίλερ στη Ρόδο: Επιχείρησε να ρίξει το αυτοκίνητο σε γκρεμό με τη σύζυγο και το παιδί τους μέσα
Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

