Κοινωνία
Ηράκλειο: Δύο δυστυχήματα με τρακτέρ μέσα σε λίγη ώρα - Νεκροί ένας 86χρονος και ένας 58χρονος
Τα δύο τραγικά περιστατικά σημειώθηκαν με λίγη ώρα διαφορά.

Άκουσε το άρθρο
Δύο δυστυχήματα με τρακτέρ σημειώθηκαν στο Ηράκλειο Κρήτης το μεσημέρι της Τρίτης (21/04), με λίγη ώρα διαφορά το ένα από το άλλο, με αποτέλεσμα δύο άνδρες να χάσουν τη ζωή τους.
Νεκρός 86χρονος που έχασε τον έλεγχο του τρακτέρ
Θανατηφόρος ήταν ο τραυματισμός ηλικιωμένου άνδρα σε αγροτική τοποθεσία στην περιοχή Σωκαράς, του Δήμου Γόρτυνας.
Ο 86χρονος άνδρας, που εκτελούσε αγροτικές εργασίες επιβαίνοντας σε τρακτέρ, φέρεται να έχασε τον έλεγχο του αγροτικού οχήματος κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.
Οι αστυνομικές αρχές διερευνούν τα αίτια της τραγωδίας.
Νεκρός 58χρονος που εκτελούσε αγροτικές εργασίες
Δεύτερο δυστύχημα σημειώθηκε στην ΠΕ Ηρακλείου, με θύμα έναν 58χρονο άνδρα που εκτελούσε αγροτικές εργασίες, με τρακτέρ.
Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, ο 58χρονος τραυματίστηκε πολύ σοβαρά, ενώ, παρά το γεγονός ότι φέρεται να παρελήφθη από πλήρωμα του ΕΚΑΒ που έσπευσε με ασθενοφόρο, έχοντας τις αισθήσεις του, κατέληξε λίγη ώρα αργότερα στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε.
Το δυστύχημα σημειώθηκε σε αγροτική τοποθεσία στην περιοχή Καπαριανά του Δήμου Φαιστού και διερευνάται από το ΑΤ Φαιστού.
Βραχάσι: Άγνωστοι έκλεψαν ιστορικά ... σκαλοπάτια Αρρεναγωγείου
Γρηγόρης Λαμπράκης: Ο αγωνιστής της Δημοκρατίας και της Ειρήνης
Θεσσαλονίκη: Πρόστιμο 300 ευρώ σε βάρος μουσικών του δρόμου στη Νέα Παραλία


