newbeta.ant1news.gr Πτολεμαΐδα: Τροχαίο ατύχημα με παράσυρση ηλικιωμένου (βίντεο) | Κοινωνία | ANT1News

Κοινωνία

Σήμερα 20:14

Πτολεμαΐδα: Τροχαίο ατύχημα με παράσυρση ηλικιωμένου (βίντεο)

Η Τροχαία Εορδαίας διενεργεί προανάκριση για τα ακριβή αίτια του συμβάντος, εξετάζοντας όλες τις συνθήκες του ατυχήματος.

Πτολεμαΐδα: Τροχαίο ατύχημα με παράσυρση ηλικιωμένου (βίντεο)
-

Άκουσε το άρθρο

 
 

Τροχαίο ατύχημα με παράσυρση πεζού σημειώθηκε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης στην Πτολεμαΐδα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το περιστατικό έλαβε χώρα λίγο μετά τις 17:00 στην οδό Νοσοκομείου.

Υπό συνθήκες που μέχρι στιγμής παραμένουν αδιευκρίνιστες, Ι.Χ. επιβατικό όχημα,  χτυπησε αρχικά τον ηλικιωμένο πεζό  και αμέσως μετά εξετράπη της πορείας του με αποτέλεσμα να χτυπήσει σε παρκαρισμένα οχήματα προκαλώντας υλικές ζημιές.

Περαστικοί και κάτοικοι της περιοχής ειδοποίησαν άμεσα τις αρχές, ενώ στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Τροχαίας Εορδαίας για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας και τη διερεύνηση των συνθηκών του ατυχήματος.

Παράλληλα, σύμφωνα με το eordaia.org ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έφτασε γρήγορα στο σημείο, παρέχοντας τις πρώτες βοήθειες στον τραυματισμένο πεζό, ο οποίος στη συνέχεια διακομίστηκε στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο τραυματίας είχε τις αισθήσεις του χωρίς να υπάρχει κανένας κινδυνος για την υγεία του και θα παραμείνει προληπτικά στο νοσοκομείο. Η Τροχαία Εορδαίας διενεργεί προανάκριση για τα ακριβή αίτια του συμβάντος, εξετάζοντας όλα τις συνθήκες του ατυχήματος.

Ειδήσεις σήμερα: 

Πασχαλινή έξοδος: Μαζική φυγή εκδρομέων - Βουλιάζουν λιμάνια και δρόμοι

Τραμπ: Η συμφωνία εκεχειρίας με το Ιράν δεν περιλαμβάνει τον Λίβανο

Κρήτη: 43χρονος είχε στην κατοχή του πάνω από 20.000 κροτίδες


12345 ... 8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)