Κοινωνία
Κόρινθος: Συνελήφθησαν ο μηχανικός και ο εργολάβος για το μπαλκόνι που καταπλάκωσε γυναίκα
Αναζητείται ο ιδιοκτήτης.

Άκουσε το άρθρο
Στη σύλληψη του μηχανικού και του εργολάβου προχώρησαν οι Αρχές, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του ιδιοκτήτη του ακινήτου, μετά το τραγικό περιστατικό με την κατάρρευση μπαλκονιού στην Κόρινθο.
Το δυστύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (04/04) στην οδό Πηγάσου, στην περιοχή Καλάμια, όταν τμήμα μπαλκονιού κατέρρευσε και καταπλάκωσε μια 43χρονη γυναίκα, η οποία κινούνταν στο σημείο μαζί με το παιδί της. Η γυναίκα εγκλωβίστηκε κάτω από μπάζα και τσιμέντα, χωρίς να προλάβει να αντιδράσει.
Στο σημείο έσπευσαν πυροσβεστικές δυνάμεις, με πέντε πυροσβέστες και δύο οχήματα, οι οποίοι απεγκλώβισαν τη γυναίκα χωρίς τις αισθήσεις της και την παρέδωσαν στο ΕΚΑΒ. Δυστυχώς, διαπιστώθηκε ο θάνατός της.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η άτυχη γυναίκα ζούσε στη Γερμανία και είχε επιστρέψει στην Ελλάδα για τις διακοπές του Πάσχα.
Πειραιάς: Χωρίς τις αισθήσεις του 17χρονος που παρασύρθηκε από λεωφορείο
Τραγωδία στην Κόρινθο - Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες των κατοίκων: "Σκοτώθηκε ακαριαία"
Ηράκλειο: Νεκρός ένας άνδρας που έπεσε από τα ενετικά τείχη
Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

