newbeta.ant1news.gr Μεθυσμένος οδηγός παρέσυρε 14χρονη στην Καλλιθέα | Κοινωνία | ANT1News

Κοινωνία

01 Απριλίου 2026 12:06

Μεθυσμένος οδηγός παρέσυρε 14χρονη στην Καλλιθέα

Ο οδηγός συνελήφθη για σωματικές βλάβες από αμέλεια, επικίνδυνη οδήγηση και οδήγηση υπό την επήρεια.

Μεθυσμένος οδηγός παρέσυρε 14χρονη στην Καλλιθέα
-

Άκουσε το άρθρο

 
 

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης στην Καλλιθέα όπου μεθυσμένος οδηγός ΙΧ παρέσυρε μια 14χρονη μαθήτρια.

Ειδικότερα, όπως έγινε γνωστό από την ΕΛΑΣ, το ατύχημα σημειώθηκε λίγο πριν από τις 8.00 το βράδυ, στη συμβολή των οδών Ελ. Βενιζέλου και Φιλαρέτου, όπου μια 14χρονη, που διέσχιζε διάβαση πεζών, παρασύρθηκε από το όχημα ενός 35χρονου με καταγωγή από την Αλβανία.

Μετά την παράσυρση ο 35χρονος έχασε τον έλεγχο του οχήματος και προσέκρουσε σε σταθμευμένο Ι.Χ. και μοτοσικλέτα.

Η 14χρονη μεταφέρθηκε με ελαφρά τραύματα στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», ενώ στον έλεγχο που πραγματοποιήθηκε ο 35χρονος βρέθηκε θετικός στην κατανάλωση αλκοόλ και συνελήφθη για σωματικές βλάβες από αμέλεια, επικίνδυνη οδήγηση και οδήγηση υπό την επήρεια.

Ειδήσεις σήμερα: 

Συνέχεια της δίκης για τα Τέμπη - Όλες οι εξελίξεις (live)

Δίκη για την τραγωδία στα Τέμπη: Νέα ένταση σημειώθηκε στη δικαστική αίθουσα

Ο Γιώργος Φλωρίδης στο Καλημέρα Ελλάδα για τη δίκη των Τεμπών: Πιστεύω σήμερα θα προχωρήσουμε κανονικά


12345 ... 8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)