newbeta.ant1news.gr 25η Μαρτίου - Χανιά: Παρέλασε μόνος του μετά την ακύρωση των εορτασμών λόγω της κακοκαιρίας | Κοινωνία | ANT1News

Κοινωνία

25/03/2026 15:23

25η Μαρτίου - Χανιά: Παρέλασε μόνος του μετά την ακύρωση των εορτασμών λόγω της κακοκαιρίας

Περαστικοί κατέγραψαν τον άνρα σε βίντεο να περπατά με σταθερό βήμα και αποφασιστικότητα στην οδό Παπανδρέου.

25η Μαρτίου - Χανιά: Παρέλασε μόνος του μετά την ακύρωση των εορτασμών λόγω της κακοκαιρίας
-

Άκουσε το άρθρο

 
 


Αν και οι εορταστικές εκδηλώσεις στα Χανιά ακυρώθηκαν λόγω της κακοκαιρίας, ένας πολίτης αποφάσισε να τιμήσει την 25η Μαρτίου κάνοντας παρέλαση ολομόναχος, στο κέντρο της πόλης.

Οι αρχές αποφάσισαν την ακύρωση των μαθητικών και στρατιωτικών παρελάσεων για την 25η Μαρτίου, στην πόλη, λόγω της έντονης κακοκαιρίας που πλήττει (και) σήμερα τα Χανιά. Ωστόσο, ένας πολίτης φόρεσε τα γιορτινά του, αψήφησε την βροχή και το κρύο και δίδαξε τι σημαίνει αφοσίωση και σεβασμό προς τους ήρωες του 1821.

Περαστικοί τον είδαν με σταθερό βήμα και αποφασιστικότητα να περπατά την οδό Παπανδρέου χωρίς να ενοχλείται από τις ψιχάλες της βροχής.

Όσοι τον είδαν, ξεκίνησαν να χειροκροτούν την κίνησή του η οποία θύμισε σε όλους τι σημαίνει η αγάπη για την πατρίδα.

Πληροφορίες από kriti360.gr

Ειδήσεις σήμερα: 

Μητσοτάκης για την 25η Μαρτίου: H επένδυση στην Εθνική Άμυνα δεν είναι πολυτέλεια αλλά αναγκαιότητα

Έκθεση Κομισιόν: Η Ελλάδα πέτυχε τη 2η μεγαλύτερη μείωση θανατηφόρων τροχαίων σε όλη την ΕΕ

Νέα κύματα επιθέσεων: Οι ενδεχόμενες διαπραγματεύσεις ΗΠΑ-Ιράν δεν έχουν ακόμη επιβεβαιωθεί

12345 ... 8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)