newbeta.ant1news.gr Ελεύθεροι οι οκτώ κατηγορούμενοι για λεκτική βία εναντίον δημοσιογράφων στο γήπεδο της Τούμπας | Κοινωνία | ANT1News

Κοινωνία

Σήμερα 11:44

Ελεύθεροι οι οκτώ κατηγορούμενοι για λεκτική βία εναντίον δημοσιογράφων στο γήπεδο της Τούμπας

Το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης  ανέβαλε την υπόθεση λόγω απουσίας μαρτύρων.

Ελεύθεροι οι οκτώ κατηγορούμενοι για λεκτική βία εναντίον δημοσιογράφων στο γήπεδο της Τούμπας
-

Άκουσε το άρθρο

 
 

Ελεύθεροι αφέθηκαν οι οκτώ συλληφθέντες που κατηγορούνται για προπηλακισμό δημοσιογράφων στο γήπεδο της Τούμπας, πριν από την έναρξη του αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Λεβαδειακό, την περασμένη Κυριακή.

Το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης - ενώπιον του οποίου παραπέμφθηκαν να δικαστούν - ανέβαλε την υπόθεση για την επόμενη εβδομάδα λόγω απουσίας μαρτύρων- αστυνομικών και δημοσιογράφων. Κατόπιν αυτού η κράτησή τους ήρθη.

Διώκονται για απειλή διάπραξης εγκλημάτων και παράνομη βία- από κοινού με τον νέο Αθλητικό Νόμο. Στην ίδια δικογραφία περιλαμβάνονται άλλα έξι άτομα που ταυτοποιήθηκαν από τις Αρχές και αντιμετωπίζουν τις ίδιες πράξεις.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ειδήσεις σήμερα:

Αττική: Λασποβροχή έπληξε το λεκανοπέδιο - Με δυσκολία η μετακίνηση των οδηγών (βίντεο)

Ιρανικά μέσα: Σήμερα η κηδεία του Αλί Λαριτζανί

Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε τρεις αλλοδαπούς που διέμεναν παράνομα στη χώρα


12345 ... 8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)