Κοινωνία
Δολοφονία 20χρονου στην Καλαμαριά – Συμπληρωματική δίωξη στα δύο άτομα που ήταν μαζί με το θύμα
Ο 23χρονος κατηγορούμενος ως δράστης της δολοφονίας διώκεται για ανθρωποκτονία με πρόθεση, παράνομη οπλοκατοχή και οπλοχρησία, ενώ κρατείται μέχρι να απολογηθεί την Τρίτη στην ανακρίτρια.

Άκουσε το άρθρο
Συμπληρωματική δίωξη για συμμορία, σε βαθμό πλημμελήματος, ασκήθηκε εις βάρος των δύο προσώπων που φέρονται να βρίσκονταν μαζί με τον 20χρονο που έχασε τη ζωή του κατά το φονικό επεισόδιο το βράδυ της περασμένης Πέμπτης στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης.
Ο 19χρονος, σύμφωνα με τον συνήγορό του, έλαβε προθεσμία να απολογηθεί την επόμενη Τετάρτη και μέχρι τότε παραμένει κρατούμενος. Το δεύτερο άτομο μέχρι στιγμής δεν έχει εντοπιστεί. Ήδη εις βάρος και των δυο η εισαγγελέας είχε απαγγείλει δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος για διακεκριμένη περίπτωση επικίνδυνης σωματικής βλάβης και για κατοχή αντικειμένων που μπορούν να προκαλέσουν σωματική βλάβη, από κοινού και με τις επιβαρυντικές διατάξεις του Αθλητικού Νόμου. Υπενθυμίζεται ότι ο 23χρονος κατηγορούμενος ως δράστης της δολοφονίας διώκεται για ανθρωποκτονία με πρόθεση, παράνομη οπλοκατοχή και οπλοχρησία, ενώ κρατείται μέχρι να απολογηθεί την Τρίτη στην ανακρίτρια.
Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ
Σήμερα η κηδεία του 20χρονου που μαχαίρωσαν στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης
Το ιρανικό δίκτυο τρόμου και οι “αναλώσιμοι στρατευμένοι” σε Ελλάδα και Κύπρο


