Κοινωνία
Τέλλογλου - Βιολάντα: Πάροχος προπάνιου αρνήθηκε να γεμίσει τις δεξαμενές
Για την την έλλειψη ελέγχου στο εργοστάσιο «Βιολάντα», και αντίστοιχες περιπτώσεις μίλησε ο Τάσος Τέλλογλου στο κεντρικό δελτίο του ANT1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Άκουσε το άρθρο
Οι εγκαταστάσεις φυσικού αερίου σε κάθε εργοστάσιο πρέπει να ελέγχονται ανά πενταετία, ενώ κάθε δέκα χρόνια πρέπει να γίνεται συνολική επιθεώρηση του δικτύου. Για την την έλλειψη ελέγχου στο εργοστάσιο «Βιολάντα», και αντίστοιχες περιπτώσεις μίλησε ο Τάσος Τέλλογλου στο κεντρικό δελτίο του ANT1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου.
Όπως ανέφερε ο Τάσος Τέλλογλου, «Στα χαρτιά φαινόταν οτι γινόταν (έλεγχοι)», όμως, «μεγάλες εταιρίες εντόπισαν κάποια προβλήματα στην εγκατάσταση και, σε μια περίπτωση», σύμφωνα με πληροφορίες του, «αρνήθηκαν την συνεργασία».
Όπως τόνισε ο Τάσος Τέλλογλου, τα βασικά ερωτήματα που προκύπτουν είναι,
- Έγινε έλεγχος το 2019; Από ποιόν;
- Έγινε πλήρης επιθεώρηση της παλιάς εγκατάστασης το 2024;


