Κοινωνία
Δράμα: Δεκάδες άτομα έχουν εγκλωβιστεί στο χιονοδρομικό κέντρο Φαλακρού - Ανάμεσά τους κι ένα βρέφος (βίντεο)
Στο Φαλακρό πάντως συνεχίζεται η χιονόπτωση και οι ισχυροί άνεμοι που αγγίζουν τα 30 χιλιόμετρα την ώρα.

Άκουσε το άρθρο
Περισσότερα από 100 άτομα παραμένουν αποκλεισμένα στο καταφύγιο του χιονοδρομικού κέντρου Φαλακρού, στη Δράμα, καθώς η έντονη χιονόπτωση που σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής (01/02/2026) κατέστησε αδύνατη την ασφαλή αποχώρησή τους από την περιοχή.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ανάμεσα στους εγκλωβισμένους βρίσκονται κυρίως οικογένειες με μικρά παιδιά (ανάμεσά τους κι ένα βρέφος), οι οποίες αναμένουν τη βελτίωση των καιρικών συνθηκών και την παρέμβαση των αρμόδιων αρχών για τον απεγκλωβισμό τους.
Σύμφωνα με το alpha-news.gr, σε δηλώσεις του στα ΜΜΕ ο αρμόδιος Περιφερειακός Σύμβουλος για το Χιονοδρομικό Κέντρο του Φαλακρού Αργύρης Πατακάκης ανέφερε ότι το πρόβλημα του εγκλωβισμού των επισκεπτών οφείλεται στο γεγονός ότι κάποια αυτοκίνητα που δεν είχαν το απαραίτητο εξοπλισμό «κώλυσαν» στην κάθοδο τους προς τη Δράμα, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μεγάλη καθυστέρηση λόγω του απεγκλωβισμού τους.
Αυτή τη στιγμή στο Φαλακρό βρίσκονται εγκλωβισμένα περίπου 40 αυτοκίνητα και ένα λεωφορείο, «οι επισκέπτες είναι ασφαλείς σε ζεστό περιβάλλον και όταν ο καιρός το επιτρέψει θα ξεκινήσει η διαδικασία του απεγκλωβισμού τους» ανέφερε ο κ. Πατακάκης.
Βιολάντα: Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες εργαζομένων - Οι αποκαλυπτικοί διάλογοι (βίντεο)
Συμπληρώνονται 4 χρόνια από τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού (βίντεο)
Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

