Κοινωνία

09 Ιουνίου 2025 15:11

Πάρος: Νεκρό βρέφος 5 μηνών - Συνελήφθησαν οι γονείς του

Τι ερευνούν οι αρχές για τον θάνατου ενός μωρού μόλις πέντε μηνών.

Πάρος: Νεκρό βρέφος 5 μηνών - Συνελήφθησαν οι γονείς του
-

Άκουσε το άρθρο

Σοκ προκαλεί η είδηση του θανάτου ενός βρέφους μόλις 5 μηνών στην Πάρο, με τις Αρχές να προχωρούν στη σύλληψη των γονέων του, οι οποίοι κατηγορούνται για θανατηφόρα έκθεση ανηλίκου.

Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής, όταν η 36χρονη μητέρα μετέφερε το βρέφος αναίσθητο στο Κέντρο Υγείας του νησιού. Οι γιατροί διαπίστωσαν πως το κοριτσάκι ήταν ήδη νεκρό.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, το παιδί έχασε τις αισθήσεις του μέσα στο σπίτι της οικογένειας, ωστόσο εξετάζεται το ενδεχόμενο η πολύωρη παραμονή της οικογένειας σε παραλία, υπό υψηλές θερμοκρασίες, να συνέβαλε καθοριστικά στον θάνατο του βρέφους.

Ο 43χρονος πατέρας και η 36χρονη μητέρα, αλβανικής καταγωγής, συνελήφθησαν από τις Αρχές και αντιμετωπίζουν κατηγορίες για θανατηφόρα έκθεση ανηλίκου. Την ίδια ώρα, οι Αρχές αναμένουν το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης, το οποίο θα ρίξει φως στα ακριβή αίτια θανάτου του βρέφους.

Ειδήσεις σήμερα: 

ΚΑΤ: Απείλησαν ασθενή με ψεύτικο πιστόλι

Σκιάθος: Γυναίκα παρασύρθηκε από τα αέρια της τουρμπίνας αεροπλάνου (βίντεο)

Τζάνειο: Εμφανίστηκε ο βοηθός νοσηλευτή που έκανε τη λάθος μετάγγιση

12345   8910
Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)