newbeta.ant1news.gr Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε δύο οδηγούς - "Μετέτρεψαν" τους δρόμους σε πίστα ράλι | Κοινωνία | ANT1News

Κοινωνία

14/09/2026 10:12

Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε δύο οδηγούς - "Μετέτρεψαν" τους δρόμους σε πίστα ράλι

Εντοπίστηκαν να κινούνται με 191 χλμ./ώρα και 164 χλμ./ώρα αντίστοιχα.

Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε δύο οδηγούς - "Μετέτρεψαν" τους δρόμους σε πίστα ράλι
-

Άκουσε το άρθρο

 
 

Με ταχύτητες που ξεπερνούσαν κατά πολύ τα επιτρεπόμενα όρια εντοπίστηκαν να κινούνται δύο οδηγοί σε κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης, οι οποίοι συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Τροχαίας.

Πιο συγκεκριμένα, χθες το βράδυ, στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης, ένας 47χρονος... πάτησε το γκάζι, φτάνοντας τα 191 χλμ/ώρα, όταν το όριο στο σημείο είναι τα 120 χλμ/ώρα. Ακόμη μεγαλύτερη ήταν η υπέρβαση ταχύτητας για 38χρονο που καταγράφηκε στην Περιφερειακή Οδό να κινείται με 164 χλμ/ώρα, ενώ οι πινακίδες ορίζουν μέγιστη ταχύτητα τα 60 χλμ/ώρα.

Οι συλλήψεις έγιναν στο πλαίσιο ελέγχων που πραγματοποιεί η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, με στόχο τον περιορισμό της επικίνδυνης οδήγησης και την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων. Οι έλεγχοι στους δρόμους της πόλης θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση, αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της Αστυνομίας.

ταχυτητα - θεσσαλονικη

Ειδήσεις σήμερα: 

Γιώργος Μαζωνάκης: Το μεσημέρι το τελευταίο “αντίο” στον σπουδαίο καλλιτέχνη

Θεσσαλονίκη: Ληστεία σε βενζινάδικο

Τιμές πετρελαίου: Με άνοδο ξεκίνησε και η νέα εβδομάδα


12345 ... 8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)