newbeta.ant1news.gr Νίκος Αγαπηνός - Συνήγορος ιατρου Μαζωνάκη : Ο θάνατος του Γιώργου είναι ένα πολύ συγκυριακό γεγονός | Κοινωνία | ANT1News

Κοινωνία

Σήμερα 07:48

Νίκος Αγαπηνός - Συνήγορος ιατρου Μαζωνάκη : Ο θάνατος του Γιώργου είναι ένα πολύ συγκυριακό γεγονός

Τι υποστήριξε ο συνήγορος του ιατρού του Γιώργου Μαζωνάκη.

Νίκος Αγαπηνός - Συνήγορος ιατρου Μαζωνάκη : Ο θάνατος του Γιώργου είναι ένα πολύ συγκυριακό γεγονός
-

Άκουσε το άρθρο

 
 

Ο Νίκος Αγαπηνός, συνήγορος του ιατρού του Γιώργου Μαζωνάκη, μιλώντας στην εκπομπή "Καλημέρα Ελλάδα"  δήλωσε πως ο θάνατος του Γιώργου Μαζωνάκη είναι ένα συγκυριακό γεγονός και δεν έχει καμία σχέση με τον πελάτη του. Επίσης δήλωσε πως το συγκεκριμένο ιατρείο δεν είναι παράνομο. 

"Δεν έχει καμία σχέση ο ίδιος με το περιστατικό. Ο συγκεκριμένος ήταν ασθενής της συζύγου. Απλ'α καταθέτουν ως μάρτυρες. Θα πρέπει να υπάρξουν ιατροδικαστικές  εξετάσεις για να καταλήξουμε στα πορίσματα. Νομίζω ότι αυτό είναι ένα πολύ συγκυριακό γεγονός και αυτό μέλλει να αποδειχθεί. Θα ήθελα επίσης από διάφορους κρατικούς φορείς ακόμη συμπεριλαμβανομένων υπουργών να αποφεύγουν βαρύγδουπες δηλώσεις. Τα συγκεκριμένα μηχανήματα έχουν δηλωθεί στον ιατρικό σύλλογο από το δικό μου δικηγορικό γραφείο,  τη δική μου δικηγορική εταιρεία με εντολή των συγκεκριμένων ιατρών, και έχει λάβει γνώση ο ιατρικός σύλλογος για την εκταινόμενη διαδικασία. Δεν είναι παράνομο ιατρείο. Μιλάμε για ένα νόμιμο ιατρείο με δηλωθέντα τα συγκεκριμένα μηχανήματα στον ιατρικό σύλλογο."



12345 ... 8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)