Κοινωνία
Γαλάτσι: Νεκρός 80χρονος με τραύμα στον λαιμό μέσα στο σπίτι του – Εξετάζεται το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας
Απαντήσεις για τις συνθήκες υπό τις οποίες έχασε τη ζωή του ο 80χρονος αναμένεται να δώσει η ιατροδικαστική εξέταση.

Άκουσε το άρθρο
Ένας 80χρονος εντοπίστηκε νεκρός το μεσημέρι του Σαββάτου σε διαμέρισμα πολυκατοικίας, που βρίσκεται επί της οδού Ανδρούτσου στο Γαλάτσι.
Τον 80χρονο εντόπισε ο γιος του γύρω στις 15:00 το μεσημέρι και ειδοποίησε την ΕΛ.ΑΣ.
Σύμφωνα με την Αστυνομία ο 80χρονος έφερε τραύμα στο λαιμό, ενώ υπήρχαν κηλίδες αίματος στα σεντόνια του κρεβατιού που εντοπίστηκε νεκρός. Παράλληλα δεν υπήρχαν ίχνη παραβίασης του διαμερίσματος ούτε ο χώρος ήταν αναστατωμένος.
Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία ο ιατροδικαστής δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας και αναμένεται η νεκροψία-νεκροτομή που θα ρίξει φως στα αίτια του θανάτου του 80χρονου.
Τραμπ: Μιλάμε στο Ιράν, αλλά δεν είναι έτοιμοι ακόμη για μια συμφωνία
Ρέθυμνο: Στο νοσοκομείο 2χρονο παιδί που ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από πισίνα
Δύο συλλήψεις για πυρκαγιές λόγω βλάβης οχήματος και καύση βλάστησης - 88% των πυρκαγιών από αμέλεια
Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

