newbeta.ant1news.gr Θεσσαλονίκη: Στο νοσοκομείο 35χρονος μετά από πυροβολισμό - Σε εξέλιξη οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. | Κοινωνία | ANT1News

Κοινωνία

24/07/2026 23:35

Θεσσαλονίκη: Στο νοσοκομείο 35χρονος μετά από πυροβολισμό - Σε εξέλιξη οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ.

Ο 35χρονος διακομίστηκε στο νοσοκομείο με τραύμα από σφαίρα στην κοιλιακή χώρα.

Θεσσαλονίκη: Στο νοσοκομείο 35χρονος μετά από πυροβολισμό - Σε εξέλιξη οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ.
-

Άκουσε το άρθρο

 
 

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε ένας 35χρονος άνδρας, ο οποίος τραυματίστηκε από πυροβολισμό το βράδυ της Παρασκευής (24/07) έπειτα από αιματηρό επεισόδιο στον Δενδροπόταμο Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες,  ένας 35χρονος μετέβη τραυματισμένος στα ΚΤΕΛ «Μακεδονία», κάλεσε την Άμεση Δράση και κατήγγειλε πως δέχτηκε πυροβολισμό από άλλο άνδρα. Ο 35χρονος διακομίστηκε στο νοσοκομείο με τραύμα από σφαίρα στην κοιλιακή χώρα, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Την έρευνα για το περιστατικό έχει αναλάβει το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Αμπελοκήπων – Μενεμένης.

Ειδήσεις σήμερα: 

Κακοποίηση εγκύου στην Καλλιθέα: Όσα δήλωσε στον ΑΝΤ1 ένοικος της πολυκατοικίας - "Την πίεζε να κάνει άμβλωση"

Σαρώνει τη χώρα η κακοκαιρία – Ισχυρές βροχές και έντονη κεραυνική δραστηριότητα (βίντεο)

"Βόμβα" στο NBA: Στη Φιλαδέλφεια και τους 76ερς ο ΛεΜπρόν Τζέιμς


12345 ... 8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)