Κοινωνία
Θεσσαλονίκη: 78χρονος ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από παραλία της Πιερίας
Σε παραλία του Κορινού Πιερίας εντοπίστηκε σήμερα σορός ανθρώπου, η οποία θα εξεταστεί από ιατροδικαστή, προκειμένου να διερευνηθούν τα αίτια θανάτου του.

Άκουσε το άρθρο
Ένας 78χρονος ημεδαπός ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του, από την παραλία του Νέου Παντελεήμονα Πιερίας. Στον 78χρονο αρχικά παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από τον ναυαγοσώστη της παραλίας, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Λιτόχωρου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Από το Δ’ Λιμενικό Τμήμα Πλαταμώνα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης.
Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά στο Κορωπί
Κυψέλη: Στην 50χρονη Κινέζα που εξαφανίστηκε εστιάζουν τα στελέχη της ΕΛΑΣ - Τι δείχνουν τα στοιχεία
Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

