Κοινωνία
Πετράλωνα: Προκαταρκτική εξέταση διέταξε ο Εισαγγελέας για την κατάρρευση της πολυκατοικίας - Ελεύθεροι οι πέντε συλληφθέντες
Στα δικαστήρια της Ευελπίδων οδηγήθηκαν οι δύο ιδιοκτήτες της οικοδομής, ο εργολάβος, και δύο μηχανικοί που εκτελούσαν εργασίες στο σημείο.

Άκουσε το άρθρο
Τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης προκειμένου να διερευνηθεί αν τηρήθηκαν οι οικοδομικοί κανόνες στο εργοτάξιο που εφάπτεται με την πολυκατοικία που κατέρρευσε στα Πετράλωνα, διέταξε ο Εισαγγελέας ενώπιον του οποίου οδηγήθηκαν οι πέντε συλληφθέντες για την υπόθεση.
Ο Εισαγγελέας έδωσε εντολή να αφεθούν ελεύθεροι οι συλληφθέντες έως ότου ολοκληρωθεί η έρευνα.
Στα δικαστήρια της Ευελπίδων οδηγήθηκαν οι δύο ιδιοκτήτες της οικοδομής, ο εργολάβος, και δύο μηχανικοί που εκτελούσαν εργασίες στο σημείο, οι οποίοι συνελήφθησαν χθες μετά την κατάρρευση του κτιρίου επί της οδού Αλκμήνης στα Κάτω Πετράλωνα.
Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε πυλωτή - Πέντε άτομα στο νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα
Μύκονος: Συνελήφθη 31χρονος για διακίνηση ναρκωτικών – Κατασχέθηκαν κοκαΐνη, ροζ κοκαΐνη και κάνναβη
Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

