Κοινωνία
Σήμερα 13:25
Δίκη 3χρονου Άγγελου: "Μου έλεγε ότι έκαιγε το παιδί για να βάλει μυαλό", υποστηρίζει η μητέρα του για τον σύντροφό της
«Μετά από περίπου από 1,5 μήνα που ήμασταν εκεί ξεκίνησε να χτυπάει το παιδί, γιατί το παιδί ήταν ζωηρό όπως έλεγε».

Άκουσε το άρθρο
Απολογείται σήμερα η μητέρα του 3χρονου Άγγελου, η οποία κατηγορείται για την βάναυση κακοποίησή του.
Η 27χρονη περιέγραψε τα όσα βίωσε εκείνη και το παιδί όσο ήταν σε σχέση με τον βιολογικό πατέρα του παιδιού και όσο ζούσε στην Αθήνα. Στη συνέχεια περιέγραψε πώς γνώρισε τον 45χρονο κατηγορούμενο και πρώην σύντροφο της και περίγραψε τα όσα βίωσαν με τον 3χρονο στην Κρήτη.
Η διαδικασία ξεκίνησε με την κατάθεση του καθηγητή Ψυχιατρικής Αθανάσιου Δουζένη, ο οποίος έχει προταθεί ως μάρτυρας από την υπεράσπιση της 27χρονης μητέρας.
Η διαδικασία βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, ενώ στη συνέχεια θα απολογηθεί βιολογικος πατέρας του παιδιού που είναι ο τρίτος κατηγορούμενος, καθώς ο 45χρονος απουσιάζει λόγω προβλήματος υγείας.
Η μητέρα επιμένει στους ισχυρισμούς της πως ο πρώην σύντροφός της ήταν εκείνος που κακοποιούσε το παιδί. «Έπαιρνε ένα ξύλο της κούνιας και είδα να χτυπάει το παιδί στα χέρια και στα γόνατα. Μετά από περίπου από 1,5 μήνα που ήμασταν εκεί ξεκίνησε να χτυπάει το παιδί, γιατί το παιδί ήταν ζωηρό όπως έλεγε», υποστήριξε η 27χρονη.
«Μου έλεγε ότι καίει το παιδί για να βάλει μυαλό, γιατί δεν ήταν καλό παιδί και πως του έλεγαν οι δικοί του να το κάνει. Εγώ δεν τον είδα ποτέ να το καίει. Έπαιρνα μόνο τον πατέρα μου και μιλούσαμε και του ζητούσα χρήματα για να φύγω, γιατί δεν άντεχα άλλο εκεί μεσα, αλλά ο πατέρας μου δεν μπορούσε να με βοηθήσει. Με την μητέρα μου δεν με άφηνε να μιλήσω και μου έλεγε πως αν μιλήσω μαζί της θα πάω να κοιμηθώ στο παγκάκι. Αναρωτιομουν αν τα έχει κάνει ο ίδιος. Είμαι κλειστός άνθρωπος και δεν είχα πει σε κανέναν τίποτα», πρόσθεσε σε άλλο σημείο.
Δολοφονία 15χρονου - Καλλιθέα: Ποινική δίωξη για βαριά αδικήματα στους συλληφθέντες
Χαλάνδρι: Χειροπέδες σε 45χρονο που απείλησε γειτόνισσά του με όπλο-ρέπλικα
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)


