newbeta.ant1news.gr Γεωργιάδης - "Σαββατοκύριακο Παρέα": Όλα τα παιδιά δεν μπορούν να περάσουν σε πανεπιστήμια - Ο καθένας θα βρεί το δρόμο του | Πολιτική | ANT1News

Πολιτική

Σήμερα 10:48

Γεωργιάδης - "Σαββατοκύριακο Παρέα": Όλα τα παιδιά δεν μπορούν να περάσουν σε πανεπιστήμια - Ο καθένας θα βρεί το δρόμο του

Ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης για όλα τα καίρια θέματα της επικαιρότητας.

Γεωργιάδης - "Σαββατοκύριακο Παρέα": Όλα τα παιδιά δεν μπορούν να περάσουν σε πανεπιστήμια - Ο καθένας θα βρεί το δρόμο του
-

Άκουσε το άρθρο

 
 

«Όλα τα παιδιά δεν μπορούν να περάσουν σε πανεπιστήμια» είπε ο Υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, κατά την παρουσία του στο "Σαββατοκύριακο Παρέα". Ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε ότι τα αποτελέσματα των εξετάσεων δεν κρίνουν την επιτυχία κάποιου παιδιού, ενώ προχώρησε μιλώντας για την ψυχική υγεία των παιδιών και τους παράγοντες που την επηρεάζουν. Σχετικά με την δωρεάν κρατική τηλεφωνική γραμμή βοήθειας "10306", στην οποία πατώντας τον αριθμό "4" τα παιδιά και οι έφηβοι μπορούν να αναζητήσουν την στήριξη που χρειάζονται, ο Υπουργός αποκάλυψε την σημασία και την αποτελεσματικότητα του μέτρου, "έχουμε πολλά τηλέφωνα καθημερινά" είπε.

Άλλο ένα ζήτημα που έθιξε ο Υπουργός Υγείας ήταν ο Χανταϊός. «Μην πιστεύετε τα fake news της εποχής, δεν έχουν σχέση ο Χανταϊός και ο Κορωνοϊός» τόνισε. «Ο άνδρας στο Αττικόν είναι αρνητικός ... Δυστυχώς πρέπει να τον κρατήσουμε μέσα 45 μέρες και του ζητώ συγγνώμη για αυτό» συνέχισε.

Παραμένοντας στον τομέα της Υγείας, ο Υπουργός Υγείας μίλησε για το πρόσφατο ατύχημα στο οποίο εμπλέκεται παίκτης ριάλιτι. Ο κ. Γεωργιάδης μίλησε για τον ρόλο του Υπουργείου υγείας, το οποίο δεν εμπλέκεται ακόμα καθώς ο παίκτης βρίσκεται σε νοσοκομείο του εξωτερικού, όμως, έχει έρθει σε επαφή με τους γονείς του νεαρού σχετικά με το πως θα βοηθήσει την οικογένεια του αφού επιστρέψει στην Ελλάδα. «Να είστε βέβαιοι, το κράτος δεν θα τον αφήσει μόνο του», τόνισε.

Κατά την παρουσία του στην εκπομπή του ΑΝΤ1, ο κ. Γεωργιάδης μίλησε και για την ανακοίνωση κόμματος της κα. Καρυστιανού.

 «Η πολιτική δεν είναι μόνο τα Τέμπη»....«όλοι θα κριθούμε από τον Ελληνικό λαό».

Πριν συνεχίσει την συζήτηση σχετικά με το πολιτικό τοπίο, αναφέρθηκε σε ένα ζήτημα που έχει διχάσει την Ελληνική κοινωνία, την Οδύσσεια του Νόλαν. Αν και ο Υπουργός είπε πως «καλώς χρηματοδοτήθηκε» η ταινία από το Ελληνικό κράτος, χαρακτήρισε τις επιλογές του Νόλαν ακατανόητες. Σχετικά με την ωραία Ελένη, την οποία θα υποδυθεί η Λουπίτα Νιόνγκο, δήλωσε, «Η μοναδική λέξη που έχει βάλει ο Όμηρος είναι ότι είναι λευκή».

Κλείνωντας, ο κ. Γεωργιάδης μίλησε σύντομα για τις κόντρες του με την κ. Κωνσταντοπούλου που, όπως είπε, έχει σοβαρά προβλήματα, κάτι που θα πρέπει να επιλυθεί πριν να είναι αδύνατο να συνεχίσουν οι συνεδρίες της Βουλής, αλλά και την έντονη αντιπαράθεση του με τον Νίκο Ανδρουλάκη. 

Ειδήσεις σήμερα: 

Eurovision 2026: Απόψε ο μεγάλος τελικός - Ακύλα... "Ferto"

Πανελλαδικές εξετάσεις: Τι συμβουλεύουν οι ειδικοί για τη διαχείριση του άγχους

Τραμπ: Εξουδετερώθηκε ο Αμπού Μπιλάλ αλ Μινούκι, ο δεύτερος στην ιεραρχία του Ισλαμικού Κράτους παγκοσμίως

12345 ... 8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)